• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Biologische Italiaanse producten

DiGusti, dé winkel voor biologische Italiaanse producten

Hou je van de smaak van Italië, bezoek dan DiGusti, dé winkel voor biologische Italiaanse producten. Wij zijn gespecialiseerd in Zuid-Italiaanse delicatessen en specialiteiten, die wij zorgvuldig op kwaliteit en smaak uitzoeken. Geniet van heerlijke olijfolie, pasta’s, balsamico’s, antipasti en diverse Italiaanse dranken uit Italië. Ontdek de Bourgondiër in jezelf en vind in de DiGusti webshop de heerlijkste biologische Italiaanse producten.

Delicatessen

Dranken

Geschenken en pakketten

Proef de Italiaanse ambacht

Het Italiaanse woord ‘gusto’ betekent ‘smaak’ en die proef je terug in al onze biologische Italiaanse producten. Onze ingrediënten worden gerijpt in de rijkelijke zon en de frisse lucht van het Italiaanse platteland. Hierna worden deze ambachtelijk en kleinschalig verwerkt tot traditionele streekproducten van topkwaliteit. En dat proef je gegarandeerd!

De biologische smaak van onze Italiaanse producten

In de webshop van DiGusti vind je alle ingrediënten om de biologische smaak van échte Italiaanse producten te ervaren. Bij ons vind je bovendien diverse pakketten, cadeaus en geschenksets met verschillende thema’s. Ook vind je op onze website verschillende recepten, waarmee je thuis al deze heerlijke biologische Italiaanse producten kunt bereiden. Zo ervaar je steeds opnieuw de traditionele, eerlijke en ambachtelijke smaken uit deze prachtige streken.

Breng het ‘Bella Italia’ bij je thuis

Je hoeft niet meer op vakantie te zijn om thuis te genieten van het ‘Bella Italia’. Geniet van bekende biologische gerechten uit Italië als pasta en risotto, en sluit je maaltijd af met één van onze bekroonde likeuren. Bij DiGusti vind je onder meer de volgende biologische Italiaanse producten:

  • Pasta’s en risotto’s
  • Olijfolie en kruiden
  • Italiaanse wijnen en likeuren
  • Balsamico’s
  • Tapenades en pastasauzen
  • Antipasti
  • Zoetwaren

Daarom kies je voor biologisch van DiGusti

Kies je voor de biologische Italiaanse producten van DiGusti, dan kies je voor eerlijke en pure streekproducten. Al ruim 10 jaar selecteren wij al onze producten zorgvuldig op kwaliteit en smaak, met groot respect voor de Italiaanse gastronomische tradities. Daarom proef je in al onze Italiaanse producten de smaak van het ambachtelijke Italië terug. Daarnaast zijn al onze biologische Italiaanse producten vrij van kunstmatige toevoegingen. Dankzij ons wisselende assortiment aan seizoensproducten kunnen liefhebbers van Italië steeds opnieuw kennismaken met de heerlijke keuken van dit prachtige land.

Bestel direct biologische Italiaanse producten

Ben je ook gek op de eerlijke smaak van Italië, bestel dan vandaag nog de heerlijkste biologische Italiaanse producten. In de webshop van DiGusti vind je (h)eerlijke Italiaanse streekproducten, van zoetwaren tot pasta’s en likeuren. Heb je vragen over ons assortiment? Stel ze gerust, zodat we je wensen tegemoet kunnen komen. Bel naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.