Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

aardbei cappuccino

aardbei capuccino

Aardbei Cappuccino (4pers)

500 gr aardbeien

50 gr fijne kristalsuiker of rietsuiker

Sap van ½ limoen

15 cl volle slagroom

1 eetl poedersuiker

1 vanillestokje

1 eetl basterdsuiker

1 theelp 8 jr oude balsamico

Bereiding:

Was de aardbeien en ontkroon. Meng redelijk lang met fijne kristalsuiker en het limoensap tot gladde puree.

Klop de slagroom stijf met poedersuiker. Giet de dikke slagroom tezamen met de aardbeicoulis in een glas.

Snijd het vanillestokje met een mes overlangs doormidden en schraap de zwarte merg eruit. Meng met basterdsuiker en strooi over de cappuccino.

Extra smakelijk met een paar druppels balsamico erover

(tip. Voor extra bite, meng door de aardbeien zwarte peper en basilicum)

Balsamico

dit gerecht is tot stand gekomen i.s.m. Agnes Cuisine

Geef een reactie