Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

Culinaire geschenken uit Italië? Die koopt u eenvoudig online bij DiGusti

Culinaire geschenken uit Italië? Die koopt u eenvoudig online bij DiGusti. Wie zelf van échte Italiaanse delicatessen houdt of mensen kent die daarvan houden, moet gauw eens een kijkje nemen bij de verschillende uit Italië geïmporteerde culinaire geschenken die via onze webshop gemakkelijk te bestellen zijn. Deze geschenken zijn niet alleen heerlijk om uzelf cadeau te doen, maar ook om weg te geven. Daarmee weet u echter nog niet waarom u juist bij DiGusti zou moeten bestellen. Daarvoor moet u weten waar we binnen ons bedrijf waarde aan hechten.

Wat vinden we bij DiGusti dus belangrijk?
Bij DiGusti vinden we het vooral belangrijk dat de Italiaanse delicatessen die we via onze internetwinkel verkopen van pure ingrediënten gemaakt zijn en van de hoogste kwaliteit zijn. Om er zeker van te dat die puurheid en kwaliteit continu gewaarborgd blijven, gaat Ingmar Berkhout, de drijvende kracht achter DiGusti, elke maand naar Italië om DiGusti’s leveranciers persoonlijk te bezoeken en hun producten aan een kwaliteitscontrole te onderwerpen. Welke culinaire geschenken u ook bij ons besluit te kopen, u weet zo zeker dat u altijd iets goeds thuisbezorgd krijgt. Plaatst u bovendien een order van € 39,- of meer, dan betaalt u geen verzendkosten.


 
Enkele cadeau-ideeën ter inspiratie
Zeg je Italië, dan zeg je culinair genieten. Eén van de culinaire geschenken die we daarom in onze online shop aanbieden is het Cesto Pakket. Dit pakket bestaat uit een rieten mand die boordevol Italiaanse lekkernijen zit, u treft er ondermeer 3 soorten tapenades, biologische olijfolie, ambachtelijke salami en een heerlijke fles spumante in aan. Daarom kunt u bij ons ook het 5 Kruidenzakjes Met Gratis Origano Takjes-pakket bestellen. Dit pakket is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en bestaat uit 100 gram aglio olio e peperoncino, 100 gram spaghettata, 100 gram finocchio, 100 gram peperoncino dolce en 100 gram peperoncino piccante. Wat een (zelfgemaakte) pasta vaak helemaal af kan maken, is een goede tapenade. Dat is ook de reden waarom één van de andere geschenken uit Italië wel een aantal potjes tapenade moesten zijn. Het "Amalfi” Antipasti Pakket is een chique jute tas gevuld met een uientapenade (212 milliliter), een auberginetapenade (212 milliliter), een tapenade van zongedroogde tomaten (212 milliliter) en een artisjokkentapenade (212 milliliter).

Limoncello is een citroendrank, die ook onlosmakelijk verbonden is met Italië. Vandaar dat je die frisse likeur zowel los als in een pakket met andere producten bij DiGusti kunt bestellen. Het Dolce Limoncello Pakket is bijvoorbeeld één van de vele culinaire geschenken die bestaat uit een fles Limoncello. De overige producten uit het pakket (Babà al Limoncello en Limoncioccolat) zijn gemaakt met Limoncello. We verzenden de drie producten in een luxe jute shopper.

Gemak dient de mens
U bestelt al onze uit Italië afkomstige culinaire geschenken in slechts enkele muisklikken en gewoon van achter uw computer of laptop. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze zo snel mogelijk thuisbezorgd worden. Gemakkelijker kan toch haast niet? Alvast veel plezier met uw DiGusti-aankopen!

Geef een reactie