Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

DiGusti, groothandel in Italiaanse delicatessen, zoals gezien op de Horecava

DiGusti, groothandel in Italiaanse delicatessen, was aanwezig op de Horecava
Wij zijn trots, want afgelopen week stond DiGusti voor het eerst op de Horecava, de bekende horeca-vakbeurs, die ook deze keer weer in Amsterdam plaatsvond. En we stonden er natuurlijk niet voor niets. We wilden op die manier laten weten dat we restaurants, traiteurs en delicatessenzaken de mogelijkheid bieden om Italiaanse artikelen groot in te kopen en hebben daar uitvoerig over verteld.

Digusti Italiaanse Delicatessen Groothandel

Heeft u ons gemist?
Bent u eigenaar van een restaurant, een delicatessenzaak of bent u traiteur, maar was u niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken? Speciaal voor u vertellen we u langs deze weg meer over de mogelijkheden voor bedrijven. Via deze link kunt u al een idee krijgen van de producten die in onze groothandel in Italiaanse delicatessen groot in te kopen zijn.

Prijslijst en tarieven bekijken en bestellingen plaatsen
Wilt u een prijslijst ontvangen of online onze tarieven bekijken, dan dient u zich eerst gratis bij onze webshop te registreren en een account aan te maken. Dit doet u door hier te klikken. Als alles op de juiste manier is ingevuld en uw account is geactiveerd, kunt u de tarieven voor onze Italiaanse delicatessen online raadplegen, op uw gemak bekijken en daarna uw bestellingen plaatsen.

Bevestigingse-mail na registratie
Nadat de registratie bij www.DiGusti.nl, groothandel in Italiaanse delicatessen, is voltooid ontvangt u van ons ook een e-mail ter bevestiging. Eén keer registreren is voldoende, want daarna zijn uw gegevens bij ons bekend en hoeft u zich alleen bij de webshop aan te melden met het e-mailadres en het wachtwoord dat u heeft opgegeven bij uw registratie. Onze webshop zal u vervolgens herkennen als bestaande klant.


Digusti Italiaanse Delicatessen Groothandel

Wat kunt u doen als u ingelogd bent?
Bent u eenmaal ingelogd bij onze webshop vol (h)eerlijke Italiaanse delicatessen, dan kunt voortaan nóg sneller bestellingen plaatsen en op een eenvoudigere manier uw voorkeuren bijhouden. Ook kunt u uw eerdere bestellingen bekijken, de adresgegevens van uw bedrijf wijzigen, uw accountgegevens wijzigen en uw wachtwoord wijzigen. Bovendien kunt u, wanneer u ingelogd bent, verschillende verzendadressen opslaan en op zo’n manier een bestelling naar verschillende locaties versturen. Dit kan heel handig zijn wanneer u op dezelfde dag een relatiegeschenk bij meerdere klanten wilt laten bezorgen. Tot slot kunt u, wanneer u ingelogd bent, zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief kunt u onder meer op de hoogte blijven van allerlei leuke acties en assortimentsuitbreidingen.

Hoe gaat het bestellen en bezorgen in z’n werk?
De prijslijst die u na acceptatie van uw aanmelding ontvangt, dient niet alleen als prijslijst, maar kunt u tevens als bestelformulier gebruiken door deze aan ons terug te sturen. We geven er de voorkeur aan wanneer u de betaling voor de door u gekozen producten digitaal voldoet. Wanneer u iDeal kiest als uw digitale betaalmethode, krijgt u van ons 5% korting en kiest u ervoor om uw bestelling via pin of een bankoverschrijving te voldoen, dan bieden wij u als dank een interessant voordeel. Groot inkopen bij groothandel in Italiaanse delicatessen biedt echter nog meer voordelen: wanneer het totaalbedrag van al uw bestellingen boven de € 350,- uitkomt, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Bestellingen kunnen op elke dag van de week worden bezorgd, behalve op zondag. Om bestellingen op maandag te laten bezorgen brengen we echter een kleine toeslag in rekening ter hoogte van € 15,-, bovenop de eventuele verzendkosten. Hebben uw bestellingen om de een of andere reden haast? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Voor het leveren van spoedbestellingen factureren we alleen wel € 15,- extra, bovenop eventuele verzendkosten.

Graag tot ziens bij DiGusti, we hopen prettig zaken met u te doen!

Geef een reactie