Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

DiGusti: uw heerlijke en eerlijke limoncello webwinkel

De limoncello d’Amalfi die u in de webwinkel van DiGusti kunt bestellen is niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk. De likeurdrank is, zoals de naam al doet vermoeden, afkomstig uit Amalfi, een plek in Italië die bekend staat als een limoncellostreek. Daarnaast is de drank I.G.P. gecertificeerd. I.G.P. staat voor Indicazione Geografica Protetta – in het Nederlands: Beschermde Geografische Aanduiding. Het I.G.P.-keurmerk garandeert dat minstens één van de fasen van het productieproces van de limocello in de genoemde geografische streek heeft plaatsgevonden. Wat de limoncello ook tot een eerlijk product maakt, is het feit dat dit altijd op biologische wijze wordt bereid. Het bevat dus geen kunstmatige, maar enkel pure, echte ingrediënten.

De fles die u via onze webwinkel bestelt en thuisbezorgd krijgt, is niet gezandstraald, maar volledig transparant, waardoor u direct kunt zien dat er geen kleurstoffen aan de limoncello zijn toegevoegd. Bij het inschenken kunt u bovendien direct ervaren hoe mooi stroperig de drank is.

Citroen: de basis van limoncello
U weet natuurlijk allang dat limoncello vooral uit citroen bestaat. Hoeveel citroen precies? Dat geven we graag aan via een voorbeeld. Heeft u in onze webwinkel een fles limoncello van 700 milliliter gekocht? Dan bestaat deze uit maar liefst 323 gram citroen. Concreet betekent dit dat er voor één zo’n fles zo’n 3,6 citroenen zijn gebruikt. Citroenbomen in de Amalfistreek geven vrij grote vruchten met een dikke, olierijke schil en die een bijzondere smaak hebben. Die bijzondere smaak ontstaat dankzij het microklimaat waarin ze groeien, de zon, de zee en de vruchtbare, vulkanische grond.

 


 

Als u hier klikt, komt u meteen op het juiste gedeelte binnen onze webwinkel terecht en kunt u ook meteen een order plaatsen. Eenmaal op deze pagina zult u overigens niet alleen flessen pure limoncello vinden, maar ook producten waarin limoncello is verwerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan Babà al Limoncello, Napolitaanse koek gedrenkt in een limoncellosiroop of aan Limoncióccolat, een chocoladelikeur op basis van limoncello, die een werkelijk verrukkelijke smaaksensatie kent.

Limoncello: de basis van een dessert
Wilt u liever zelf met limoncello aan de slag? Probeer het drankje, nadat u het in onze webwinkel heeft besteld dan eens te verwerken in een typisch Italiaans dessert.

Limoncello: de basis van een cocktail
De limoncello die u in ons webwinkel bestelt, kunt ook als ingrediënt verwerken in weer andere drinks, zoals cocktails. Het likeurdrankje geeft cocktails een sterke citroensmaak, zonder dat dat dat betekent dat deze meteen zuur of bitter worden.

Limoncello: de basis van een cadeau (!)
Natuurlijk is het ook altijd leuk om iemand te verrassen met limoncello. En als u één enkele fles limoncello bestellen wat te gewoontjes vindt, is het goed om te weten dat er via onze webwinkel ook diverse cadeaupakketten met limoncello te verkrijgen zijn. Zo bestaat het Dolce Limoncello Pakket niet alleen uit pure limoncello d’Amalfi, maar ook uit een pot babà al limoncello (zoals u hierboven al heeft kunnen lezen is dit Napolitaanse koek, gedrenkt in een limoncellosiroop) en limoncioccolat (chocolade met limoncello). Het geheel wordt verpakt in een stijlvolle jute shopper (tas) naar uw huisadres verzonden. Is zoiets niet super om cadeau te doen?

Geef een reactie