Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

DiGusti: uw ideale webshop vol ambachtelijk bereide Italiaanse delicatessen

DiGusti is dé online shop voor de (h)eerlijkste Italiaanse delicatessen. Kwaliteit en puurheid van deze delicatessen stonden en staan bij het samenstellen van het assortiment van de webwinkel altijd voorop. Hiervoor is Ingmar Berkhout, de oprichter van en de drijvende kracht achter DiGusti, speciaal op zoek gegaan naar de mooiste producten van Italiaanse bodem. Dit heeft geleid tot een breed aanbod van de zaligste pasta’s, de smakelijkste pastasauzen, de lekkerste tapenades, de mooiste olijfolie, het fraaiste zeezout, de meest bijzondere limoncellolikeur en nog veel meer. Nog nooit was het zo gemakkelijk om de smaak van Italië in huis te halen.

Pasta’s
Eén van DiGusti’s pastaproducten is de Farrini Spelt Pasta (pasta al uovo). De Farrini Spelt Pasta is een zeer smakelijke spelt-eierpasta, gemaakt door een ambachtelijk familiebedrijf uit Le Marche. De pasta is exclusief verkrijgbaar bij DiGusti. Farrini pasta lijkt erg op linguine pasta. Bij de bereiding van de Farrini Spelt Pasta is het geen enkel probleem om een echt vloeibare saus te gebruiken, omdat de pasta de saus gemakkelijk opneemt. Verder zou u nog roomboter, verse tuinbonen en, nadat u de pasta op een bord gedresseerd heeft, geraspte kaas kunnen toevoegen.

Een andere optie wat betreft pasta is de Pasta di Aldo, bestaande uit pasta al uovo en speltpasta. De pasta al uovo is gemaakt in Monte San Giusto. Deze volledig handmatig en ambachtelijk geproduceerde pasta is uniek in Nederland en krijgt u geleverd met speltpasta. De set bestaat uit 7 soorten pasta: Tagliatelle al Tartufo, Tagliatelle Amalfitane (breder dan de gewone tagliatelle), Chitarrine (vierkante spaghetti), Pappardelle (brede lintpasta), Maccheroncini (flinterdunne slierten), en Farrine (speltbloem). Bij deze pastaset krijgt u bovendien een folder en productomschrijving meegestuurd.


Sauzen en tapenades
Voor een goede saus of tapenade bent u bij DiGusti ook aan het juiste adres. In deze categorie verkopen we bijvoorbeeld de Piccantina Calabrese. De Piccantina Calabrese is, zoals de naam al doet vermoeden, een pikante tapenade van fijngehakte aubergine, courgette, pepertjes en wortels. De piccatina tapenade is altijd een goede basis voor een lekkere pastasaus van tomaten, maar u kunt deze ook serveren bij een stukje zachte geitenkaas op een toastje of door de dressing van een geitenkaassalade doen. Tot slot kunt u de tapenade met wat kwark of mayonaise mengen om er zo een frisse, ietwat pittige dipsaus van te maken. De dipsaus is lekker bij brood, maar ook om snackgroente als wortel, bleekselderij en komkommer in te dippen.

Olijfolie en zeezout
Op het gebied van olijfolie verkopen we bij DiGusti onder meer de Witte Truffelolijfolie. Deze olijfolie is extra vergine en heeft een intens aroma van witte truffel. U kunt deze olie gebruiken bij de bereiding van de wat ingewikkeldere Italiaanse gerechten als risotto, maar ook bij de bereiding van de wat eenvoudigere Italiaanse gerechten als bruschetta. Om helemaal in de truffelsfeer te blijven kunt u tijdens het klaarmaken van uw gerecht ook besluiten Truffel Zeezout te gebruiken. Aan dit zeezout zijn kleine stukjes truffel toegevoegd, die uw gerecht direct een aparte smaak geven.

Limoncello met koeler
Hoe goed uw eten op bijvoorbeeld een typisch Italiaanse avond ook is, deze is niet compleet zonder een glaasje frisse limoncellolikeur. Bij de Limoncello met koeler krijgt u bovendien zes bijpassende glaasjes geleverd. Niet alleen blijft de Limoncello zo op de perfecte temperatuur, ook kunt dankzij de glaasjes meteen met uw gasten proosten!

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 39,-
Welke ambachtelijke Italiaanse delicatessen u bij DiGusti ook bestelt, het is altijd goed om te weten dat bij besteding van € 39,- of meer de producten gratis worden thuisbezorgd. Ideaal, toch?

Geef een reactie