Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

Een Italiaanse webwinkel die bijzondere culinaire producten uit Italië aanbiedt? Dat is DiGusti

Een Italiaanse webwinkel vol overheerlijke delicatessen van Italiaanse bodem is DiGusti. Wat DiGusti zo bijzonder maakt is het feit dat u er enkel delicatessen zult vinden die gemaakt zijn met eerlijke ingrediënten en waaraan echte, pure smaken zitten. Het zal u dan ook niet verbazen wanneer we u vertellen dat alle producten uit onze Italiaanse webwinkel vrij zijn van kunstmatige toevoegingen, dat ze van biologische afkomst zijn en dat ze altijd op traditionele wijze en met veel liefde bereid worden.

Aan wat voor culinaire producten kunt u zoal denken?
Als u naar onze Italiaanse webwinkel gaat, treft u er onder meer limoncello aan. Om precies te zijn hebben we het dan over Limoncello d'Amalfi. De echte liefhebbers weten dan natuurlijk allang waar we het over hebben: over die lekkere streeklikeur, gemaakt van grote citroenen uit karakteristieke terrassen aan de Amalfikust. U kunt limoncello los bestellen, maar ook verwerkt in andere culinaire producten of als onderdeel van een volledig ‘citroenig’ pakket Italiaanse delicatessen. U wilt een aantal voorbeelden? In Babà al Limoncello d'Amalfi zit limoncello verwerkt. Het is namelijk Napolitaanse koek, gedrenkt in een limoncellosiroop. Het Dolce Limoncello Pakket is onder onze vaste klanten een populair pakket dat niet alleen niet uit pure limoncello d’Amalfi bestaat, maar ook uit een pot babà al limoncello en limoncioccolat (chocolade met limoncello). Het geheel wordt verpakt in een stijlvolle jute shopper (tas) bij u thuisbezorgd.

 


 

Niet zo’n liefhebber van alcoholische dranken?
Drinkt u liever dranken waar geen alcohol inzit? In onze Italiaanse webwinkel zijn ook biologische koffiebonnen te verkrijgen, waarmee u bijvoorbeeld zelf de lekkerste biologische koffie kunt zetten. Bestelt u de set 3 x 1 kg espressobonen, dan krijgt u er bovendien tijdelijk een espressokop en -schotel van d'Ancap-porselein bij cadeau. De set bonen bestaat uit 9 verschillende topblends (uit Brazilië, Nicaragua, Colombia, India – twee blends –, Santo Domingo Guatemala, Ethiopië, en Mexico) en is 80% Arabica en 20% Robusta. In Italië is deze bonenblendset uitgeroepen tot de allerbeste blendset ter wereld. En nu kunt ook u de set dus heel gemakkelijk in huis halen!

Totaal iets anders?
Zoekt u totaal iets anders dan de hierboven genoemde Italiaanse culinaire producten, dan is onze Caciocavallo-kaas met truffel misschien wel iets voor u. Caciocavallo is een halfharde kaas die geproduceerd wordt in Molise. De kaas wordt bereid van uitsluitend koemelk. De naam lijkt afgeleid te zijn van de inmiddels ouderwetse gewoonte om de kaas met een touw aan twee kanten van een horizontale plank te laten hangen. Letterlijk vertaald betekent Caciocavallo ‘op de rug van een paard’. De smaak van de kaas komt het best tot zijn recht als je deze combineert met een piccantina, een pikante dip, maar smaakt ook verrukkelijk op een stukje vlees of op een pizza. Heeft u even geen zin om zelf een piccantina te maken? Bestel dan de kant-en-klare Piccantina Calabrese, een pittige tapenade van fijngehakte aubergine, courgette, pepertjes en wortels, die u ook in onze webwinkel vindt.

Welk of welke van onze pure, (h)eerlijke culinaire producten uit Italië u ook besluit te bestellen, wij wensen u veel online winkelplezier bij DiGusti!

Geef een reactie