Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

Gekarameliseerde aardappeltjes met balsamico en olijfolie.

Ingredienten (4 personen)

 

Bereidingswijze

Was de aardappeltjes schoon onder koud water. Spoel ze goed schoon maar verwijder de schil niet. Dep de krieltjes droog en laat ze even rusten. Voeg de suiker in een anti-aanbak koekenpan toe en verwarm de suiker tot het een mooie goudgele kleur krijgt. Doe dit op middelhoog vuur.

Als het suiker goudgeel is dan kan de olijfolie, balsamico en laurier erbij. Meng tot een mooi eenheid.

Schep de aardappelkrieltjes erbij en blijf even goed roeren. Voeg een snuf grof truffelzeezout toe en laat dit ca 20 minuten gaar worden op laag vuur. Roer ongeveer 3 tot 4 keer de aardappelkrieltjes even goed en check of ze klaar zijn.

 

Serveertips

  • Bij een frisse salade
  • Met verse sperziebonen
  • Een heerlijk rood stuk vlees (Biefstuk)
Geef een reactie