Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

Italiaans Pastagarecht: Fileja met kabeljauw (5 personen)

Ingrediënten:
500 gr. DiGusti fileja, 400 gr. ongezouten kabeljauw, 25 gr. gedroogde paddenstoelen, 1 dl. DiGusti extra vergine olijfolie, 1 gehakte ui, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 1 teentje gehakte knoflook, 2 teentjes geplette knoflook, nootmuskaat, geraspte schil van een citroen, half glas witte wijn, melk, 1 eetlepel gehakte peterselie, 40 gr. boter, vers gemalen peper, zout.

Bereiding:

  • Wel de paddenstoelen in warm water
  • Fruit de gehakte selderij, wortel, ui en gehakte knoflook in een pan met een beetje olijfolie
  • Breng het mengsel op smaak met geraspte citroenschil, gemalen kruidnagel, nootmuskaat en peper
  • Bak de gezouten kabeljauw kort in olijfolie en blus af met witte wijn
  • Voeg vervolgens een scheutje melk en de overige ingrediënten toe aan de kabeljauw
  • Helemaal aan het einde voegt u de boter toe
  • Kook de pasta al dente in water met een beetje zout
  • Schep de saus met de kabeljauw over de pasta

Buon appetito!

Geef een reactie