Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

Italiaans Pastagerecht: Gomiti met ricotta en spinazie (6 personen)

Ingrediënten:
500gr. pasta gomiti, 400gr. aubergine, 350 gr. rundersaucijs, 150 gr. Ricotta, 70 gr. verse bladspinazie, geraspte Parmigiano Reggiano, boter, scheutje DiGusti extra vergine olijfolie, zout.

Bereiding:

  • Snijd de aubergine in kleine blokjes
  • Bestrooi ze met zout en klem deze onder een zwaar gewicht tussen keukenpapier (hierdoor worden ze minder bitter)
  • Na 20-30 minuten de blokjes goed uitwringen en in olijfolie bakken
  • Hak de spinazie fijn en bak deze in wat boter
  • Bak de in stukjes gesneden rundersaucijs bruin
  • Kook de rigatoni al dente
  • Voeg tijdens het koken van de pasta wat kookvocht toe aan de ricotta om deze wat papperig te maken
  • Giet de pasta af en meng met de ricotta
  • Roer daarna de rest van de ingrediënten er doorheen
  • Serveren met veel Parmezaanse kaas

Eet smakelijk!

Geef een reactie