Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

Italiaanse delicatessen online bestellen doet u bij DiGusti

Italiaanse delicatessen online bestellen doet u bij DiGusti
Wat ooit begon als een hobby is nu – vijf jaar na de start – uitgegroeid tot een professionele online shop die het voor u stukken eenvoudiger maakt om de smaak van Italië in huis te halen. U kunt er namelijk de lekkerste Italiaanse delicatessen vinden en natuurlijk direct bestellen. De naam van de shop? DiGusti.

Wat maakt DiGusti zo bijzonder?
Bij DiGusti vinden we het belangrijk delicatessen te verkopen met echte smaken en die gemaakt zijn van eerlijke ingrediënten. Vandaar ook dat ze geen kunstmatige toevoegingen bevatten en biologisch geproduceerd zijn. Daarnaast zijn al onze Italiaanse delicatessen op traditionele wijze en met veel liefde bereid. Ons assortiment bestaat enkel uit producten van topkwaliteit en wordt uiteraard ook regelmatig aangepast en aangevuld.

Waar bestaat dit assortiment zoal uit?
U kunt bij ons losse Italiaanse delicatessen voor uzelf of een ander kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekkere Limoncello d'Amalfi? Kenners onder u weten natuurlijk allang dat dit een heerlijke streeklikeur is, gemaakt van grote citroenen uit karakteristieke terrassen aan de Amalfikust. In Babà al Limoncello d'Amalfi zit deze heerlijke likeur verwerkt. Het is namelijk Napolitaanse koek, gedrenkt in een Limoncellosiroop. Onder onze bestaande klanten is deze koek erg populair!

U kunt bij ons ook Italiaanse kadopakketten en relatiepakketten bestellen. Verras iemand bijvoorbeeld eens met het Aglio, Olie e Peperoncino-pakket of met het Viva la Vita!-pakket. Het pakket Aglio, Olie e Peperoncino bestaat uit een bamboelepel, pasta "regionali", 0,25 liter biologische extra vergine olijfolie, 100 gram aglio peperoncino kruiden (8 personen) en een bijbehorend recept, verpakt in een luxe jute geschenktas. Bestelt u het Viva la Vita!-pakket, dan krijgt u een luxe jute shopper (een tas) thuisgestuurd, gevuld met auberginetapenade, pesto alla Genovese, een proeverij van twee wijnen uit Frascati, een salami uit Calabri, 0,5 liter Limoncioccòlat d'Amalfi en chocolade bonbons.

Pakket Viva La Vita Italiaanse Delicatessen: Pakket Viva La Vita
Pastapakket aglio, olie e peperoncino Pastapakket aglio, olie e peperoncino
Babà al Limoncello d'Amalfi Babà al Limoncello d'Amalfi
Limoncello d'Amalfi (H)eerlijke Limoncello: Limoncello d'Amalfi

 

Wie kunt u verrassen met een pakket?
De pakketten die verkrijgbaar zijn via DiGusti zijn een ideaal verjaardagscadeau, zijn een leuk en lekker idee om aan Sinterklaas of de Kerstman te vragen, maar vormen ook een origineel kerstpakket of relatiegeschenk. Alle Italiaanse delicatessen die deel uitmaken van het pakket dat u uiteindelijk kiest worden zo zorgvuldig mogelijk, zo mooi mogelijk en zo feestelijk mogelijk verpakt, zonder dat u daarbij bang hoeft te zijn dat er smaken verloren gaan of dat deze zich met andere smaken vermengen. We bieden pakketten voor elk budget en ook is er voor bedrijven geen minimaal aantal pakketten dat u af dient te nemen. U kunt dus 1 pakket bestellen, maar ook 5.000 pakketten.

U wilt nog een aantal voorbeelden van pakketten voor bedrijven?
Natuurlijk zijn er voor bedrijven nog veel meer leuke en lekkere pakketten te bestellen. Maak uw collega’s aan het eind van het jaar eens blij met het Cesto-pakket of met het Pentola-pakket. Het Cesto-pakket bestaat uit een rieten mand, gevuld met luxe tapenades, Nuvoletti-crackers, Spumante, biologische olijfolie, ambachtelijke salami en nog veel meer. Kiest u voor het Pentola-pakket, dan krijgen uw collega’s een rijk gevulde pastapan met onder andere pasta trafilati al bronzo, saus van pomodori pelati, pastakruiden, bamboelepels, en een krant over Italië.

Verstevig de professionele relatie met uw bestaande klanten of bedank potentiële en nieuwe klanten eens moet een origineel relatiegeschenk als dat van ons met balsamicoazijn. De balsamicoazijn die wij verkopen is de beroemde azijn uit Modena, en is vanzelfsprekend stijlvol verpakt.


Geef een reactie