Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

Italiaanse producten bestellen is supereenvoudig bij DiGusti

Het feit dat DiGusti is opgestart heeft alles te maken met Ingmar Berkhout. Hij hield en houdt erg veel van Italië en dan met name van het eten en drinken uit dat land. Enkele jaren geleden wilde hij dat ook anderen de echte smaken van Italië konden leren kennen, zonder dat ze daarvoor helemaal naar Italië af hoefden te reizen. Hoe kan het toegankelijk maken van typisch Italiaanse producten nu beter dan via een internetwinkel waar iedereen die dat maar wil 24 uur per dag deze producten kan bestellen?

Waarom kiezen voor DiGusti?
Wij weten zelf ook dat we niet de enige online shop zijn die producten uit Italië verkoopt. Daarom vertellen we u graag waarom u juist bij DiGusti zou moeten shoppen. Ons assortiment bestaat enkel uit Italiaanse producten van topkwaliteit. Die topkwaliteit is te proeven aan de uitsluitend eerlijke ingrediënten waarmee gewerkt is. Hierdoor krijgen onze producten een echte smaak. Die echte smaak komt ook naar boven omdat er aan geen van onze producten kunstmatige stoffen worden toegevoegd, ze alleen op een biologische manier gekweekt worden, en ze enkel op traditionele wijze en met veel liefde bereid worden.

 


Enkele voorbeelden van producten
Wat dacht u van onze biologische olijfolie uit Italië? Bestel bijvoorbeeld een fles Italiaanse olijfolie van witte truffel of een fles olijfolie van zwarte truffel. Witte truffel is doorgaans zacht en fijn van smaak, terwijl zwarte truffel eerder krachtig en aards van smaak is. Verder zit in onze Carpaccio flinterdun gemalen truffel in extra vergine olijfolie verwerkt, waardoor deze uitstekend geschikt is om te gebruiken als topping bij pasta en risotto. Ook smaakt Carpaccio heerlijk op een ei, bresaola (rookvlees) en op kaas.

Andere typisch Italiaanse producten met truffel die u via onze webshop kunt bestellen zijn onze truffeltapenades. Een goede truffeltapenade kan voor een flinke boost in (pasta)sauzen en champignongerechten zorgen, maar u kunt truffeltapenade bijvoorbeeld ook in een tosti verwerken. Het 3 truffelproducten-pakket bestaat uit een Italiaanse tapenade met honing, een Italiaanse tapenade met zeezout en een Italiaanse truffeltapenade. Elk van de drie potjes heeft een inhoud van 40 gram.

Ook kunt u ervoor kiezen onze truffelhoning los van de tapenade eens een keer uit te proberen. Deze honing met stukjes zwarte truffel smaakt perfect bij een oudere kaassoort.

En limoncello dan?
We horen het u al denken: in een online shop vol pure Italiaanse producten moet toch ook limoncello te verkrijgen zijn? Maar natuurlijk! U kunt bij ons losse flessen limoncello kopen, producten waarin limoncello als ingrediënt is gebruikt en/of een pakket bestaande uit onder meer limoncello. In onder meer Babà al limoncello d'Amalfi zit deze heerlijke likeur verwerkt. Het is namelijk Napolitaanse koek, gedrenkt in een limoncellosiroop. Onder onze bestaande klanten is deze koek erg populair! Wat betreft de pakketten met limoncello is het Dolce Limoncello Pakket erg populair. Het bestaat niet alleen niet uit pure limoncello, maar ook uit een pot babà al limoncello en limoncioccolat (chocolade met limoncello). Het geheel wordt verpakt in een stijlvolle jute shopper (tas) bij u thuisbezorgd.

Welk of welke van onze (h)eerlijke culinaire Italiaanse producten u ook gaat bestellen, wij wensen u veel online winkelplezier bij DiGusti!

Geef een reactie