Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

Italiaanse tapenades online bestellen kan bij DiGusti

U kunt bij DiGusti terecht voor allerlei heerlijke en eerlijke culinaire producten uit Italië. Denk bijvoorbeeld eens aan tapenades. Onze truffeltapenades zou u kunnen gebruiken als basis voor eigengemaakte truffelmayonaise. In deze video legt Ingmar Berkhout, de drijvende kracht achter DiGusti uit hoe u dat het best kunt doen. Het is heel eenvoudig en heel smakelijk.

Wat is er zo lekker aan een truffeltapenade?
Truffeltapenade zorgt echt voor een flinke boost in (pasta)sauzen en champignongerechten, maar u kunt truffeltapenade bijvoorbeeld ook in een tosti verwerken. Voorzichtig hoeft u er tijdens het bereiden van uw eten overigens niet mee om te springen, want u zult er niet gauw teveel van toevoegen.

Wat maakt DiGusti tot de ideale webshop voor truffeltapenade?
Bij DiGusti vinden we het belangrijk producten te verkopen met echte smaken en die gemaakt zijn van eerlijke ingrediënten. Dit geldt dus ook voor onze truffeltapenade. Zoals u misschien weet is échte truffel een vrij prijzige delicatesse. Omdat het vrij prijzig is, zijn er helaas ook veel goedkopere, mindere producten op de markt gebracht, waarvan gezegd wordt dat er truffel in zit, maar die in werkelijkheid geen natuurlijke truffelelementen bevatten. Wij kunnen u verzekeren dat alle truffelproducten die wij verkopen alles behalve nep zijn en ook nog eens van de allerbeste, allerhoogste kwaliteit zijn.


 
Enkele pakketten met (truffel)tapenade uitgelicht
In onze webshop zijn verschillende pakketten verkrijgbaar waar een potje truffeltapenade of een product met truffel bij zit. Het 3 truffelproducten-pakket bestaat uit een Italiaanse tapenade met honing, een Italiaanse tapenade met zeezout en dus een Italiaanse truffeltapenade. Elk van de drie potjes heeft een inhoud van 40 gram. Met het Proef Italië-pakket kunt u de smaak van Italië thuis ervaren. Het pakket bestaat uit een Italiaanse tapenade van zongedroogde tomaten, een Italiaanse auberginetapenade, een Italiaanse piccantina tapenade, een biologische basilicumolijfolie uit Italië en 6 amuseschaaltjes. Besluit u het Antipasti-pakket "Amalfi" via onze internetwinkel te bestellen, dan krijgt u een luxe jute tas thuisgestuurd, gevuld met een potje Fantasia Tropeana, een potje gevuld met Italiaanse uientapenade, een potje auberginetapenade, een potje, gevuld met een Italiaanse tapenade van zongedroogde tomaten en een potje, gevuld met Italiaanse artisjokkentapenade. Alle 4 de potjes hebben een inhoud van 212 milliliter. Overigens zijn de DiGusti Truffeltapenades (Salsa Tartufata) al te bestellen in potjes van 40 gram. Ideaal om onze Italiaanse truffeltapenade met minimaal 5% truffel eens uit te proberen.

Voor wanneer zijn pakketten met (truffel)tapenade geschikt?
De Italiaanse pakketten met tapenade die via DiGusti te verkrijgen zijn prima geschikt als verjaardagscadeau, zijn een leuk en lekker idee om tijdens Feestdagen te geven, en vormen ook een origineel Italiaans (kerst)pakket of relatiegeschenk. Alle producten die deel uitmaken van de Italiaanse pakketten die u uiteindelijk kiest, worden altijd zo zorgvuldig mogelijk, zo mooi mogelijk en zo feestelijk mogelijk verpakt, zonder dat u daarbij bang hoeft te zijn dat er smaken verloren gaan of dat deze zich met andere smaken vermengen. We bieden pakketten voor elk budget en ook is er voor bedrijven geen minimaal aantal pakketten dat u af dient te nemen. U kunt dus 1 pakket bestellen, maar ook 5.000 pakketten.

Geef een reactie