Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

De Limoncello Webshop van DiGusti, de heerlijkste Limoncello uit Italië

De Limoncello webshop van DiGusti: Speciaal voor de liefhebber van Italiaanse delicatessen bieden we bij DiGusti de beste Limoncello producten aan in onze Limoncello webshop. We gaan alleen voor ingrediënten die op traditionele en biologische wijze zijn geproduceerd en echte smaak bevatten. Hierdoor kunnen we garant staan voor onze hoge kwaliteit. Limoncello is één van onze bijzondere producten dat gemaakt is van echte Amalfi citroenen gecombineerd met 30 procent alcohol. Het is voor veel toepassingen geschikt en kan zowel voor eigen gebruik of als cadeau worden aangeschaft.

 


 
Limoncello D’Amalfi I.G.P.
Limoncello D’Amalfi is een heerlijke streeklikeur gemaakt van de grote citroenen die te vinden zijn aan de Amalfikust. De I.G.P. certificering laat zien dat er geen geur-, kleur- of smaakstoffen aan zijn toegevoegd. De fles bevat 700 milliliter en heeft 30 procent alcohol. Na het avondeten valt een gekoeld glaasje Limoncello likeur heerlijk. Het is ook mogelijk om het te gebruiken in een recept voor custard of mousse. De romige smaak valt goed samen met de frisse Limoncello.

Babà Al Limoncello D’Amalfi I.G.P.
Babà Al Limoncello D’Amalfi is een speciaal product van DiGusti dat nergens anders zo lekker smaakt als bij ons. Het is een Napoletaanse koek dat gedrenkt is in echte Limoncello siroop. Er zitten geen toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen in, zoals te zien is aan de I.G.P. certificering. U kunt de Babà Al Limoncello D’Amalfi gebruiken samen met ijs, tiramisu, fruit, taart en natuurlijk gewoon direct uit de pot. De frisse smaak van het ijs past erg goed bij de pittige Limoncello en het fruit is hierop een heerlijke aanvulling.

Limoncióccolat I.G.P.
In het zuiden van Italië is het een ware trend geworden, de Limoncióccolat. Het is een chocoladelikeur dat gemaakt is op basis van onze heerlijke Limoncello. Er zit 18 procent alcohol in en een fles bevat 50 centiliter. Bent u bekend met Baileys? Dan zal Limoncióccolat een heerlijke variatie zijn voor uw smaakpalet. Het smaakt erg goed bij de koffie. Probeer ook eens de combinatie met vanille-ijs en banaan en u zult een verrukkelijk nagerecht creëren.

Limoncello Koeler met Limoncello
Bent u op zoek naar een bijzonder geschenk of aanvulling op uw keuken? Ontdek dan het speciale Limoncello Koeler pakket. Hierbij haalt u in één keer een echte koeler, zes glaasjes en een fles Limoncello D’Amalfi van 700 milliliter in huis. De koeler is zo gemaakt dat de Limoncello fles er samen met de zes glazen er precies inpast. Zo kunt u in één keer alles op tafel serveren. Het is niet alleen heel handig, het ziet er ook erg fraai uit.

Dolce Pakket Limoncello
Voor de echte liefhebber is er het bijzondere Dolce Limoncello pakket. Door de vele aanvragen die we binnen hebben gekregen, hebben we dit pakket voor onze klanten graag samengesteld. Het is een geschenk vol met citroenen. U krijgt met dit pakket een fles Babà al Limoncello, een fles Limoncióccolat, een fles Limoncello en een luxe jute winkeltas. Alle producten bevatten het I.G.P. certificaat, waarmee u ervan verzekerd bent dat er alleen echte citroenen uit de Amalfikust zijn gebruikt en er geen extra toevoegingen zijn gebruikt.

Kortom
In onze Limoncello webshop vindt u de beste producten op het gebied van Limoncello. U kunt bij ons terecht voor Limoncello D’Amalfi, Babà Al Limoncello D’Amalfi, Limoncióccolat en verscheidene complete pakketten. Bij DiGusti gebruiken we alleen de beste ingrediënten, zodat we onze hoge kwaliteit kunnen blijven garanderen. We staan garant voor een echte Italiaanse ervaring met onze heerlijke delicatessen. Dankzij onze Limoncello webshop kunt u gemakkelijk vanuit uw eigen huis het Italië naar binnen halen. Neem voor vragen altijd gerust contact met ons op.

Geef een reactie