Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

Pure Italiaanse delicatessen van hoge kwaliteit vindt u bij DiGusti

De kwaliteit en puurheid van Italiaanse delicatessen staan voor DiGusti voorop. Om die kwaliteit en puurheid te kunnen controleren en te kunnen waarborgen, gaat Ingmar Berkhout, de drijvende kracht achter DiGusti, elke maand naar Italië om DiGusti’s leveranciers persoonlijk te bezoeken. Daarvóór is hij speciaal op zoek gegaan naar de mooiste producten van Italiaanse bodem en de beste partners.

De Limoncello d’Amalfi
De kwaliteit en puurheid van de Limoncello d’Amalfi die bij DiGusti te bestellen is, blijkt onder andere uit het feit dat deze voorzien is van het I.G.P.-keurmerk. I.G.P. staat voor Indicazione Geografica Protetta (In het Nederlands: Beschermde Geografische Aanduiding). Het I.G.P.-keurmerk garandeert dat minstens één van de fasen van het productieproces in de genoemde geografische streek heeft plaatsgevonden. Bij Limoncello d’Amalfi betekent dit dat de belangrijkste ingrediënten van de drank, de citroenen, uit Amalfi komen. Verder is aan de Limoncello d’Amalfi die bij DiGusti verkrijgbaar is, geen enkele kunstmatige geur-, kleur- of smaakstof toegevoegd en zit deze niet in een gezandstraalde fles, maar in een fles van helder glas. U moet immers direct kunnen zien hoe puur de drank eruitziet.

De kwaliteit en puurheid van de limoncello van DiGusti zelf ervaren?
Wilt u de kwaliteit en puurheid van DiGusti’s Limoncello d’Amalfi zelf proeven? Dan kan dat niet alleen door deze los te bestellen, maar ook door deze in combinatie met andere producten te bestellen. Het Caffè Pakket bijvoorbeeld, bestaat, behalve uit Limoncello d’Amalfi, uit 250 gram espressobonen (waarvan 80% Arbabica- en 20% Robustabonen), 2 glaasjes voor in de vriezer, 250 gram bonbons met limoncello, 2 espressokopjes met bijpassende schotels en suikerzakjes. Dit pakket is ideaal voor iedereen die gek is op Italiaanse koffie.

U heeft het hierboven al kunnen lezen, bij DiGusti worden ook delicatessen verkocht waarin limoncello wordt verwerkt. In het Dolce Limoncello Pakket treft u niet alleen pure Limoncello d’Amalfi aan, maar ook Babà al Limoncello (Napolitaanse koek, gedrenkt in een Limoncellosiroop) en Limoncioccolat (chocolade met limoncello). Het geheel wordt verpakt in een stijlvolle jute shopper (tas).


Andere delicatessen d’Amalfi
Uiteraard verkopen we meerdere delicatessen uit het Italiaanse Amalfi. Het Antipasti Pakket Amalfi bijvoorbeeld, bestaat uit een uientapenade die heerlijk is op stokbrood of met oude kaas, een auberginetapenade die lekker is op geroosterd brood of als bijgerecht bij een buffet, een tapenade van zongedroogde tomaten, die heerlijk is door de pasta of op een sandwich en een artisjokkentapenade, die met name lekker smaakt bij gegrild vlees of gegrilde groenten. Ook deze set van vier tapenades wordt verzonden in een mooie jute shopper.

Meer tapenades van DiGusti
Bent u een echte liefhebber van tapenade? Dan heeft u geluk. Behalve het Antipasti Pakket Amalfi, kunt u bij DiGusti namelijk ook het Proef Italia Pakket kopen. In dit pakket zit een tapenade van zongedroogde tomaten, een auberginetapenade en een piccantina tapenade (pittige tapenade). Daarnaast zit er een fles biologische olijfolie en 6 amuseschaaltjes in het pakket.

Eerlijke en echte producten
DiGusti biedt enkel Italiaanse delicatessen aan die gemaakt zijn met eerlijke ingrediënten en waaraan echte smaken zitten. Dat is ook de reden waarom onze producten vrij zijn van kunstmatige toevoegingen en van biologische afkomst zijn en waarom ze op traditionele wijze en met veel liefde bereid worden.

Eerlijk
DiGusti houdt van echte smaak en eerlijke ingrediënten. Onze producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en van biologische afkomst. Alles traditioneel en met liefde bereid en van de grootste kwaliteit. En dat proeft u!

Geef een reactie