Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

salade van appel, geitenkaas met truffelhoning (6 personen)

salade van appel en geitenkaas

Salade van appel, geitenkaas

Ingrediënten,

1,5 granny smith appel

1,5 pink lady appel

Sap van 1 citroen

1 rode ui

1 minivenkelknol of ½ venkelknol

225 gr gerijpte geitenkaas

3 el olijfolie extra vierge Digusti

1 tl grove mosterd

4 tl dijonmosterd

2 tl truffelhoning van Digusti

30 gr kiemblaadjes of rucolasla

Haal het klokhuis uit de appels en snijd ze in dunne plakken. Houd 2 theelepels citroen apart voor dressing, schep de rest door de appelplakjes en zet apart.

Snijd de ui en venkel in flinterdunne plakken en snijd de kaas in 5mm dikke plakken. Zet opzij.

Klop de olie met beide soorten mosterd, truffelhoning en 2 tl citroensap door elkaar, breng op smaak met zout en peper. Maak de kiemblaadjes aan met een deel van de dressing.

Maak op de borden stapeltjes van om en om appel, ui, venkel, geitenkaas en kiemblaadjes. Besprenkel ze nog wat de dressing en truffelhoning en serveer.

Oliotruffel_honing_110

 dit recept is tot stand gekomen i.s.m. Agnes Cuisine

 

 

 

Geef een reactie