Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

Spelt pasta online bestellen? Dat kan bij DiGusti

We hadden het er in een eerder artikel over en het is natuurlijk iets dat als algemeen bekend mag worden beschouwd, maar: zeg je Italië, dan zeg je pasta. In plaats van voor het klaarmaken van gewone pasta, zou u ook eens een keer voor het bereiden van spelt pasta kunnen kiezen. En laten we nu precies op dit moment een actie met spelt pasta hebben (die u uiteraard wel nog zelf moet koken). Bestelt u het Pasta di Aldo-pakket (al uovo + spelt) bij ons online, dan krijgt u een pakket met maar liefst 7 verse soorten pasta à 250 gram thuisgestuurd. Deze 7 soorten zijn elk volledig handmatig, op ambachtelijke wijze geproduceerd en uniek in Nederland. De 7 soorten pasta uit het pakket zijn: Tagliatelle, Tagliatelle al tartufo, Tagliatelle Amalfitane (breder dan de gewone tagliatelle), Chitarrine (vierkante spaghetti), Pappardelle (brede lintpasta), Maccheroncini (flinterdunne slierten) en Farrine (pasta van speltbloem). Wilt u liever alleen spelt pasta bestellen, dan kunt u het best voor Farrini spelt pasta 250g (pasta al uovo) kiezen. Dit is een pak overheerlijke spelt eierpasta, gemaakt door een ambachtelijk familiebedrijf uit Le Marche. De farrini lijken overigens erg op linguine.

Wat voor sauzen zou je kunnen serveren bij de spelt pasta?
Bij de spelt pasta of eigenlijk over de spelt pasta zou u het best echt vloeibare sauzen kunnen serveren. Spelt pasta neemt een vloeibare saus namelijk gemakkelijk op. Verder smaakt spelt pasta prima met roomboter, verse tuinbonen en geraspte kaas.

 


 

Waarmee breng je spelt pasta op smaak?
De pasta die u online bij ons bestelt – gewone pasta of spelt pasta – is sowieso bijzonder, maar dient u natuurlijk wel nog op smaak te brengen. Ook voor smaakmakers kunt u in onze webshop terecht. U kunt bijvoorbeeld het 5 Kruidenzakjes Met Gratis Origano Takjes-pakket bestellen. Dit pakket is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en bestaat uit 100 gram aglio olio e peperoncino, 100 gram spaghettata, 100 gram finocchio, 100 gram peperoncino dolce en 100 gram peperoncino piccante. Wat een gewone pasta of een spelt pasta vaak helemaal af kan maken, is een goede tapenade. Wilt u een volledig tapenade-pakket kopen? Dan is het "Amalfi” Antipasti Pakket misschien wel iets voor u. Het “Amalfi” Antipasti Pakket is een chique jute tas gevuld met een uientapenade (212 milliliter), een auberginetapenade (212 milliliter), een tapenade van zongedroogde tomaten (212 milliliter) en een artisjokkentapenade (212 milliliter). U kunt ook besluiten uw gewone pasta of spelt pasta te bestrooien met geraspte kaas. Met onze kaasrasp wordt het raspen van kaas een koud kunstje.

Proef het authentieke Italië in uw eigen keuken
Wilt u het uzelf vooral niet te moeilijk maken? Dan is het uitgebreide Leonardo Da Vinci pakket zeker een aanrader. Dit pakket biedt u de mogelijkheid om te genieten van een scala aan authentieke Italiaanse producten. Zo bevat het pakket een proeverij van drie exclusieve truffelproducten, Spelt pasta Farrini en Pasta di Aldo. Daarnaast een overheerlijke Baba al Limoncello en niet te vergeten luxe bon bons uit Cuneo. Dit alles verpakt in een luxe Jute shopper. Leuk om te geven als cadeau maar zeker net zo leuk om te krijgen!

Geef een reactie