Welkom bij DiGusti Italian Quality Products

Winkelwagen € 0,00 (0)

Tonijntartaar met avocado (4 personen)

foto tonijntartaar
Tonijntartaar met avocado (4 personen)

600 gr tonijnfilet
2 tomaten
2 niet al te rijpe avocado
2 sjalotjes
1 limoen
4 theel balsamico 8 jr Digusti
4 eetl olijfolie Digusti
4 mespuntjes cayennepeper
Zout en grof zout

• Leg de tonijn 30 min in diepvries. Snijd vervolgens in blokjes. De vis is dan steviger om te snijden. Doe alles in een kom en zet in de koelkast.

• Verwijder de zaadjes uit de tomaten. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in blokjes. Pel de sjalotjes en hak fijn. Pers de limoen. Meng in een kom de sjalotjes met de limoensap.

• Haal de tonijn uit de koeler en voeg tomaten, avocado sjalotjes, limoensap, balsamico, olijfolie en cayennepeper toe. Presenteer de tonijntartaar in mooie torentjes. Garneer met grof zout en serveer koud.

OlioBalsamico

dit gerecht is tot stand gekomen i.s.m. Agnes Cuisine

Geef een reactie