• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Calamarata

Wat is calamarata?

Calamarata is een korte buisvormige pasta afkomstig uit het midden van Italië. Hij heeft een stevige bite en combineert heerlijk met vis en kaas. In de webshop van DiGusti vind je ambachtelijke calamarata uit Italië, zowel regulier als glutenvrij. Hiermee bereid je zelf een authentiek Italiaans gerecht. Wil je het makkelijk hebben? We bieden ook kant-en-klare themapakketten aan, waarin je naast de calamarata zelf alles vindt, dat je nodig hebt voor een heerlijk Italiaans diner. Makkelijk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen. Bestel daarom vandaag nog. Buon appetito!

Calamarata pasta al Astori

Deze pasta van Astori wordt gemaakt door Salvatore Astorino, een bevlogen pastaproducent uit Calabrië. Met veel passie maakt hij op ambachtelijke wijze al meer dan 20 jaar overheerlijke pasta van Italiaanse ingrediënten. Deze pasta heeft een stevige bite en combineert uitstekend met vis en kazen.

Glutenvrije calamarata

Ook wie op zoek is naar glutenvrije calamarata kan bij ons terecht. In de webshop van DiGusti vind je namelijk ook de pasta van het merk Pastificio G.M. Irollo Srl. Deze wordt gemaakt in de Italiaanse gemeente Gragnano, onderdeel van de stad Napels. Gragnano staat ook wel bekend als de Europese hoofdstad van de droge pasta producten. Pastificio is een innovatieve pastamaker, opgericht door een groep professionals met zowel medische, economische als financiële kennis. Zij richten zich op specifieke diëten en ontwikkelen daar specifieke pasta’s voor, waaronder hun glutenvrije calamarata.

Geniet thuis van overheerlijke pasta

Met de producten van DiGusti maakt u thuis zelf heerlijke pastagerechten die recht doen aan het echte Italië. Door een passata of tapenade toe te voegen, staat er al snel een Italiaanse maaltijd op tafel. De ambachtelijke pasta’s vind je in onze webshop terug in de volgende producten:

  • Calamarata
  • Glutenvrije calamarata
  • Complete pasta pakketten

Ambachtelijke en eerlijke streekproducten

Wanneer je voor DiGusti kiest, dan kies je voor eerlijke en ambachtelijke streekproducten. Het aanbod in onze webshop is met zorg samengesteld uit biologische producten zonder kunstmatige toevoegingen. Alles wordt kleinschalig geproduceerd met liefde en aandacht voor het product. In onze webshop vind je een wisselend aanbod aan seizoensproducten, thema- en cadeaupakketten en Italiaanse delicatessen.

Snel besteld, is snel in huis

Ambachtelijke calamarata en vele andere mooie Italiaanse streekproducten, bestel je eenvoudig in de webshop van DiGusti. Heb je een vraag? Stel hem gerust door te bellen naar 06-13297227, ons te mailen info@digusti.nl of door het contactformulier in te vullen.