• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Over ons

Over Digusti – Online winkel voor Italiaanse Delicatessen

Je vindt hier informatie over onze ambachtelijke Italiaanse producten en kunt ze meteen online bestellen. Onze verrukkelijke antipasti, pastasauzen, tapenades, eerlijke olijfolie en bijzondere Limoncello likeur; je moet het allemaal een keer geproefd hebben!

Eenmaal bekend met de smaak van DiGusti, zul je steeds opnieuw kennis willen maken met de Italiaanse delicatessen uit ons zorgvuldig geselecteerde assortiment. We nodigen je dan ook van harte uit om regelmatig een kijkje op onze website te nemen.

Elk seizoen andere Italiaanse producten

We vertellen je hier verder alles wat je wil weten over de Bourgondische, Italiaanse keuken. En dat verschilt natuurlijk elk seizoen! Per seizoen lees je over de Italiaanse producten die dan volop te krijgen zijn en wat je er zelf allemaal voor lekkers mee kunt doen. Zo laten we je kennis maken met alle facetten van de Italiaanse keuken.

“Welkom in de smakelijke wereld van Digusti”

In 2010 maakt Nederland voor het eerst kennis met de Italiaanse delicatessen van DiGusti. Met zorg geselecteerd en geïmporteerd, zodat we ook hier van al het goede van Italië kunnen genieten.

DiGusti is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby van de importeur. Hij wilde zijn passie voor de eerlijke Italiaanse keuken, kunnen delen met levensgenieters van over de grenzen. Door DiGusti naar Nederland te halen hoopt de importeur, dat velen met hem verknocht zullen raken aan zijn pasta’s, olijven en andere delicatessen.

De smaak van zuid-Italië
‘Gusto’ betekent ‘smaak’ en die is volop te vinden in de zuid-Italiaanse streek Calabrië! In de frisse lucht en het zonnige klimaat, krijgen vruchten, groenten en olijven rustig de tijd hun rijke smaak te ontwikkelen. En die smaak vind je weer terug in alle producten uit de lijn van DiGusti.

Met respect voor de Italiaanse keuken
Onze delicatessen en Limoncello’s worden geproduceerd met respect voor de Italiaanse gastronomie. Kleinschalig en ambachtelijk, zodat de traditionele receptuur niet verloren gaat. Ook buiten de grenzen van het ‘Bella Italia’, kun je er nu van genieten.

Eerlijk
DiGusti houdt van echte smaak en eerlijke ingrediënten. Onze producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en van biologische afkomst. Alles traditioneel en met liefde bereid en van de grootste kwaliteit. En dat proef je!

Oog voor onze klanten
Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en regelmatig aangepast. De tevredenheid van onze klanten staat daarbij voorop. Heb je tips of adviezen voor de verbetering van onze service, neem dan gerust contact met ons op.