• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Echte limoncello

DiGusti: voor de liefhebbers van échte limoncello

Liefhebbers van echte limoncello kunnen nu hun hart ophalen in de webshop van DiGusti. Wij specialiseren ons in typisch Zuid-Italiaanse specialiteiten en streekproducten, die wij zorgvuldig voor onze klanten selecteren op smaak en kwaliteit. Behalve van onze bekroonde limoncello’s geniet je in onze webshop ook van de heerlijkste wijnen, pasta, antipasti, olijfolie, balsamico’s en zoetwaren uit Italië. Doe de Bourgondiër in jezelf een groot plezier en vind vandaag nog je favoriete echte limoncello in de DiGusti webshop.

De originele smaak van echte limoncello

Echte limoncello is een traditionele likeur uit Zuid-Italië dat wordt gedronken als digestief. De citroenen die hiervoor worden gebruikt komen uit de omgeving van Sorrento. Alleen wanneer deze citroenen worden gebruikt, mag dit streeklikeur de naam ‘limoncello’ dragen. Om echte limoncello te maken, wordt de schil van Sorrento citroenen ongeveer 3 weken lang bewaard in pure alcohol. Daarna worden siroop en water toegevoegd en blijft het product nog eens 10 dagen staan. Vervolgens wordt de drank gefilterd en gebotteld en is deze klaar om op te dienen. Een echte limoncello wordt koud geserveerd, bij een temperatuur van 4 á 5 graden Celsius.

Onze bekroonde Italiaanse likeuren

Maak in de DiGusti webshop kennis met onze pure, echte en bekroonde Italiaanse likeuren. Hiermee ervaar je de volledig biologische en eerlijke smaak van het ware Italië. Bij ons vind je ook vele leuke limoncello cadeaus, limoncello geschenksets en verschillende pakketten met diverse thema’s. Met een van onze heerlijke bekroonde limoncello likeuren doe je jezelf of een andere liefhebber altijd een groot plezier.

Het echte ‘Bella Italia’ bij je thuis

Met een echte limoncello van DiGusti haal je het authentieke ‘Bella Italia’ in huis met originele Italiaanse streekproducten. Met de originele limoncello recepten op onze website zet je bovendien de heerlijkste desserts op tafel. In onze webshop vind je onder meer de volgende echte limoncello producten:

  • Limoncello
  • Limoncello pakketten
  • Mandarinello
  • Limoncello bonbons
  • Limoncióccolat
  • Limoncello shotglaasjes

Daarom kies je voor limoncello van DiGusti

Kies je voor de DiGusti webshop, dan kies je voor echte ambachtelijke limoncello uit Italië. Al meer dan 10 jaar selecteren wij al onze producten zorgvuldig op smaak en kwaliteit, met groot respect voor de Italiaanse gastronomische tradities. In al onze limoncello’s proef je daarom de smaak van het pure, ambachtelijke Italië terug. Onze producten zijn biologisch, kleinschalig geproduceerd en vrij van kunstmatige toevoegingen. Met ons wisselende assortiment aan seizoensproducten kunnen Italië-liefhebbers keer op keer opnieuw kennismaken met onze heerlijke streekproducten.

Bestel echte limoncello bij DiGusti

Ben je nog op zoek naar echte limoncello, dan bestel je deze eenvoudig bij DiGusti. In onze webshop vind je pure, biologische en eerlijke streekproducten, van olijfolie tot pasta’s en likeuren. Meer weten over onze limoncello’s? Stel ons je vragen en we staan je graag te woord. Bel naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.