• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Gedroogde pasta

Gedroogde pasta van DiGusti

Heb je een gedroogde pasta van topkwaliteit nodig? Waarmee je in je pastagerecht het pure van Italië terugvindt? Dan is de gedroogde pasta van Al Astorino wat je zoekt. Deze heeft een lekkere stevige bite, die overheerlijk is in combinatie met een stevige pastasaus als bolognese. In de webshop van DiGusti vind je verschillende pastasoorten, bestellen is zo gebeurd. Plaats een bestelling voor 15.00, dan heb je hem dankzij onze snelle service al de volgende dag al in huis. Buon appetito!

Waarom gedroogde pasta?

Dat vers niet altijd beter is, bewijst gedroogde pasta. Gedroogde pasta en verse pasta zijn namelijk echt twee verschillende producten. Verse pasta is zachter en wordt daarom gebruikt bij pasta’s met lichte sauzen van tomaat, room of boter. Gedroogde pasta is veel steviger en is daardoor ideaal voor hartige sauzen als bolognese. Daarnaast is gedroogde pasta natuurlijk veel langer houdbaar.

Pasta al Astori

De pasta in onze webshop wordt gemaakt door Salvatore Astorino, een gepassioneerde pastamaker uit Calabria, die al meer dan 20 jaar ambachtelijke pasta produceert. Hiervoor gebruikt hij alleen pure Italiaanse ingrediënten. Zijn gedroogde pasta heeft een stevige bite, wat hem extra lekker maakt. Wij verkopen onder andere zijn:

  • Calamarata Pasta Al Astori
  • Trofie Pasta
  • Orecchiette Pasta
  • Conchiglioni Pasta Al Astorino

DiGusti: specialist in Italiaanse streekproducten

Bij DiGusti vind je de lekkerste gedroogde pasta en vele andere biologische streekproducten uit Italië. De producten in onze webshop zoeken we al meer dan 10 jaar met veel aandacht, zorg en respect voor de Italiaanse tradities voor je uit. Je vindt er de lekkerste ingrediënten voor pasta, maar ook onze bekroonde likeuren, delicatessen en leuke thema- en geschenkpakketten. Bestellen bij DiGusti betekent dat je altijd kunt vertrouwen op:

  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (ma-vr)
  • Ruim 11 jaar ervaring
  • Gratis verzending vanaf € 49,- (NL)

Bestel gedroogde pasta in onze webshop

Een zelfgemaakte pasta kan niet zonder de gedroogde pasta van Al Astorino. Deze pasta en gerelateerde ingrediënten als pastasauzen en heerlijke wijn, bestel je eenvoudig in onze webshop. Dit is zo gedaan en dankzij onze snelle service heb je een bestelling die voor 15.00 geplaatst is de volgende dag al in huis. Heb je een vraag over één van onze overheerlijke Italiaanse streekproducten? Bel ons gerust op 06-13297227, mail ons via info@digusti.nl of vul ons contactformulier in.