• 14 jaar ervaring
 • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
 • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Goede limoncello

Goede limoncello vind je bij DiGusti

Liefhebbers van de Italiaanse keuken kunnen voor een goede limoncello terecht in de webshop van DiGusti. Wij specialiseren ons in typische Zuid-Italiaanse streekproducten en specialiteiten, die wij zorgvuldig selecteren op basis van kwaliteit en smaak. Geniet behalve van onze bekroonde limoncello’s ook van de heerlijkste pasta, wijnen, antipasti, balsamico’s, olijfolie en zoetwaren uit Italië. Verwen de Bourgondiër in jezelf en bestel vandaag nog een goede en originele limoncello in de DiGusti webshop.

Een goede, originele limoncello

Een goede, originele limoncello wordt gemaakt in Zuid-Italië, waar het wordt gedronken als digestief. Limoncello is een streeklikeur en mag alleen limoncello heten wanneer deze wordt gemaakt van citroenen uit de omgeving van Sorrento. Er worden slechts 4 ingrediënten voor gebruikt: alcohol, water, suiker en de Sorrentocitroen, en het productieproces duurt ongeveer 4 tot 5 weken. Een goede limoncello herken je aan de volgende kenmerken:

 • Een kenmerkende gele kleur met een lichte troebelheid
 • Een perfecte balans tussen citroen- en alcoholsmaak
 • Ietwat stroperig met een niet te bittere afdronk

Geniet van onze bekroonde likeuren

In de DiGusti webshop maak je kennis met onze goede en bekroonde Italiaanse likeuren als limoncello. Hiermee ervaar je altijd de biologische en volledig ambachtelijke smaak van het ware Italië. Ook vind je bij ons diverse leuke limoncello geschenksets, cadeaus en themapakketten. Want met een goede limoncello doe je jezelf of iedere andere liefhebber altijd een groot plezier!

Breng het ‘Bella Italia’ bij je thuis

Met een goede limoncello van DiGusti breng je het echte ‘Bella Italia’ bij je thuis. Bekijk ook op onze website onze originele limoncello recepten en zet de heerlijkste desserts op tafel. In onze webshop vind je behalve goede limoncello ook de volgende gerelateerde producten:

 • Limoncello pakketten
 • Mandarinello
 • Limoncello likeuren
 • Koekjes in limoncellosiroop
 • Limoncióccolat
 • Limoncello bonbons
 • Limoncello koelers

Kies daarom voor limoncello van Digusti

Wanneer je kiest voor een goede limoncello van DiGusti, dan kies je automatisch voor ambachtelijke en eerlijke Italiaanse streekproducten. Al ruim 10 jaar selecteren wij onze producten zorgvuldig op kwaliteit en smaak, met respect voor de Italiaanse tradities. Zo proef je in al onze limoncello’s de smaak van het pure Italië terug. Al onze producten zijn biologisch, vrij van kunstmatige toevoegingen en worden kleinschalig geproduceerd. Dankzij ons wisselende assortiment aan seizoensproducten kunnen alle Italië-liefhebbers steeds opnieuw kennis blijven maken met onze heerlijke streekproducten.

Goede limoncello bestellen bij DiGusti

Een echte en goede limoncello bestel je eenvoudig bij DiGusti. In onze webshop vind je enkel biologische, pure en eerlijke streekproducten, van olijfolie tot pasta’s en likeuren. Meer weten over onze limoncello’s? Stel ons je vraag en we staan je graag te woord. Bel naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.