• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Goedkope limoncello

Goedkope limoncello van de beste kwaliteit

Wil je graag goedkope limoncello van de beste kwaliteit kopen? Bestel dan bij DiGusti Delicatessen. In ons assortiment vind je namelijk verschillende soorten van deze overheerlijke streeklikeur. Onze limoncello is van de beste kwaliteit. Hij is zelfs zo goed dat hij bekroond is met dubbel goud door het WSA (World Spirit Awards). Ben je benieuwd geworden naar dit fantastische product? Bestel hem dan direct in onze webshop. Natuurlijk kun je ook verder lezen voor meer informatie over onze goedkope limoncello.

Authentieke limoncello met een fantastische smaak

Onze limoncello heeft niet voor niets dubbel goud gewonnen. Hij is namelijk gemaakt van 100% citroenlikeur van de beste kwaliteit. Voor deze Italiaanse streeklikeur is gebruik gemaakt van de grote citroenen uit de karakteristieke terrassen aan de Italiaanse zuidkust. Door het milde mediterrane klimaat hebben de citroenen een heerlijke aangename geur en bijzonder aroma ontwikkeld. De limoncello is uniek door zijn bereiding. Er zijn namelijk geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd. Citroenen zijn een echt seizoensproduct. Dat betekent dat het klimaat invloed heeft op de kleur van de schil. Hierdoor kan enig kleurverschil ontstaan tussen de verschillende badges.

Koop onze goedkope limoncello van de beste kwaliteit

Natuurlijk wil je onze limoncello nu graag zelf proeven. Dat kan, want je bestelt het heel gemakkelijk en snel in onze webshop. Je kunt ook bij ons terecht voor heerlijke andere producten als:

  • Limoncello bonbons
  • Mandarinello
  • Limonciòccolatt
  • Babà Al Limoncello D’Amalfi

Niet alleen onze limoncello is bekroond met dubbel goud, ook onze Mandarinello en Limonciòccolatt vielen in de prijzen. De Mandarinello, ook wel mandarijnlikeur genoemd, kreeg een gouden vermelding en de limonciòccolatt (chocolade/citroenlikeur) ontving de zilveren beker. Ook deze producten zijn zeker het proberen waard!

Neem contact met ons op

Wil je ook thuis kunnen genieten van onze goedkope limoncello met zijn fantastische smaak? Bestel hem dan direct in onze webshop. Neem ook eens een kijkje in ons ruime assortiment met fantastische authentieke delicatessen uit Italië of verras je geliefde, vriend of familie met een prachtig geschenk met de mooiste producten. Uiteraard is alles van de beste kwaliteit en puurheid die je van ons gewend bent. Heb je nog vragen voor ons? Of wil je graag meer informatie over de producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-13297227. Mailen kan ook via info@digusti.nl. Wij voorzien je dan graag van meer informatie over onze kwalitatieve en goedkope limoncello.