• 14 jaar ervaring
 • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
 • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Hoe drink je limoncello?

Echte limoncello drink je bij DiGusti

Ben je een liefhebber van de Italiaanse keuken, dan drink je waarschijnlijk graag limoncello. En deze ambachtelijke en traditionele Italiaanse citroenlikeur bestel je eenvoudig bij DiGusti! Wij specialiseren ons in Zuid-Italiaanse delicatessen en streekproducten. Deze selecteren wij zorgvuldig op kwaliteit en smaak. Geniet behalve van bekroonde limoncello’s ook van de heerlijkste olijfolie, wijnen, pasta’s, balsamico’s en antipasti uit het prachtige Italië. Doe de Bourgondiër in jezelf een plezier en drink je favoriete echte limoncello uit de DiGusti webshop.

Hoe drink je limoncello?

Limoncello is een traditioneel Zuid-Italiaans drankje, maar hoe drink je limoncello nu eigenlijk echt? Deze vraag is met één woord te beantwoorden: ijskoud! Bewaar je limoncello in de vriezer en serveer deze op een temperatuur van 4 á 5 graden Celsius. Zo kun je optimaal genieten van de friszoete citroensmaak. Limoncello bestaat uit slechts 4 ingrediënten: water, alcohol, suiker en de Sorrentocitroen. Het productieproces duurt ongeveer 4 tot 5 weken. Een goede limoncello herken je aan de volgende kenmerken:

 • Een perfecte balans tussen citroen- en alcoholsmaak
 • Een kenmerkende gele kleur met een lichte troebelheid
 • Ietwat stroperig met een niet te bittere afdronk

Geniet van onze bekroonde likeuren

Ervaar de pure smaak van het échte Italië en geniet van één van de bekroonde likeuren van DiGusti. En naast traditionele, biologische streekproducten, vind je bij ons ook vele leuke limoncello cadeaus en geschenksets met verschillende thema’s. Met één van onze bekroonde DiGusti likeuren drink je limoncello als een echte Italiaan.

Breng het ‘Bella Italia’ bij je thuis

Hoe breng je het échte ‘Bella Italia’ bij je thuis? Drink een limoncello uit de webshop van DiGusti! Bij ons vind je behalve verschillende limoncello’s ook originele limoncello recepten waarmee je de meest verrassende desserts op tafel zet. Drink je graag limoncello uit de DiGusti webshop? Dan zul je zeker ook genieten van onze diverse andere limoncello producten:

 • Limoncello
 • Mandarinello
 • Limoncióccolat
 • Limoncello pakketten
 • Koekjes in limoncellosiroop
 • Limoncello bonbons
 • Limoncello koelers

Daarom drink je limoncello van Digusti

Drink je een echte en pure limoncello van DiGusti, dan geniet je van een eerlijk, biologisch Italiaans streekproduct. Al sinds 2010 selecteren wij al onze dranken en delicatessen zorgvuldig op smaak en kwaliteit, met respect voor de Italiaanse culinaire tradities. Zo proef je in al onze producten de smaak van het authentieke Italië terug. Bovendien zijn al onze producten vrij van kunstmatige toevoegingen en kleinschalig geproduceerd. Dankzij ons wisselende assortiment aan seizoensproducten kan iedere Italië-liefhebber steeds opnieuw kennis blijven maken met onze heerlijke streekproducten.

Bestel je favoriete limoncello bij DiGusti

Ben je ook gek op Italiaanse dranken en likeuren, bestel dan vandaag nog je favoriete limoncello bij DiGusti. In onze webshop vind je pure en biologische Italiaanse streekproducten, van zoetwaren tot pasta’s en likeuren. Heb je vragen over ons assortiment? Stel ze gerust, zodat we aan je wensen tegemoet kunnen komen. Bel naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.