• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Hoeveel alcohol zit er in Limoncello?

Italiaans drankje met alcohol? Dat is limoncello van DiGusti!

Ben je een liefhebber van Italiaanse dranken met alcohol, ga dan voor een limoncello van DiGusti. Onze webshop is gespecialiseerd in Zuid-Italiaanse delicatessen en streekproducten die wij zorgvuldig op smaak en kwaliteit sorteren. Behalve van limoncello geniet je bij ons ook van heerlijke pasta’s, olijfolie, wijnen, antipasti en balsamico’s uit het prachtige Italië. Trakteer de Bourgondiër in jezelf vandaag nog op een drankje met alcohol zoals onze bekroonde limoncello.

Ambachtelijke limoncello

Limoncello is een traditionele, ambachtelijke Zuid-Italiaanse drank met alcohol. Limoncello wordt gemaakt van 4 ingrediënten: water, alcohol, suiker en de Sorrentocitroen. Het productieproces beslaat ongeveer 4 tot 5 weken. Om optimaal te genieten van de ambachtelijke friszoete smaak van limoncello, serveer je deze koud uit met een temperatuur van 4 á 5 graden.

Hoeveel alcohol zit er in limoncello?

Limoncello is een likeur, met een hoeveelheid alcohol van tussen de 25 en 36 procent. Een gehalte aan alcohol van 30 tot 35 procent is zeer gebruikelijk voor likeuren. Daarom is een juiste balans tussen de smaak van alcohol en citroen van belang bij een goede limoncello.

Onze bekroonde likeuren

Neem een kijkje in onze webshop en geniet van onze bekroonde likeuren. Ervaar de smaak van het pure, ambachtelijke Italië in onze dranken met of zonder alcohol als limoncello. Ook vind je bij ons vele leuke ltaliaanse en limoncello cadeaus, geschenksets en pakketten waarmee je iedere Italië-liefhebber blij maakt. Want met één van onze bekroonde likeuren met of zonder alcohol, drink je limoncello als een echte Italiaan!

Proef het ‘Bella Italia’ terug in limoncello

Haal je een Italiaanse drank met alcohol als limoncello in huis, dan proef je hierin het echte ‘Bella Italia’ terug. Op onze website vind je behalve limoncello ook originele limoncello recepten waarmee je de heerlijkste desserts op tafel zet. In onze webshop vind je de volgende limoncello producten:

  • Limoncello
  • Limoncióccolat
  • Limoncello bonbons
  • Limoncello koelers
  • Mandarinello
  • Limoncello pakketten
  • Koekjes in limoncellosiroop

Daarom kies je voor de DiGusti webshop

Kies je bij DiGusti voor dranken met alcohol zoals limoncello, dan kies je altijd voor biologische en eerlijke Italiaanse streekproducten. Al sinds 2010 selecteren wij al onze producten op kwaliteit en smaak, met respect voor Italiaanse gastronomische tradities. Daarom proef je in al onze limoncello’s de smaak van het pure, ambachtelijke Italië terug. Bovendien zijn onze producten vrij van kunstmatige toevoegingen en worden deze kleinschalig geproduceerd. Daarbij laat ons wisselende assortiment aan seizoensproducten iedere Italië-genieter steeds weer opnieuw kennismaken met de heerlijkste streekproducten.

Bestel je favoriete limoncello bij DiGusti

Ben je dol op Italiaanse dranken met alcohol, zoals limoncello? Bestel dan vandaag nog je favoriete likeuren in de DiGusti webshop. Bij ons vind je eerlijke en pure Italiaanse streekproducten, van zoetwaren en pasta’s tot likeuren. Heb je vragen over ons assortiment? Stel ze gerust, zodat we aan je wensen tegemoet kunnen komen. Bel hiervoor naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.