• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Italiaanse ingrediënten

De lekkerste Italiaanse ingrediënten

Ben je op zoek naar Italiaanse ingrediënten om er de lekkerste Italiaanse delicatessen mee te maken? Dan ben je aan het juiste adres bij DiGusti! Wij verkopen diverse Italiaanse ingrediënten waar je gegarandeerd een goed gerecht mee op tafel zet. Want wij begrijpen ook wel dat je niet iedere keer naar Italië kunt vliegen om Italiaanse producten te kopen. Daarom bieden wij ze aan voor bij jou thuis. Je kunt dus ook zonder naar Italië te vliegen een heerlijke Italiaanse avond creëren, gewoon bij jou in huis. Onze Italiaanse ingrediënten bestel je snel en eenvoudig via de webshop.

Geschenken en Kerst pakketten

Limoncello & more

Delicatessen

Ruim assortiment Italiaanse ingrediënten

Bij ons heb je genoeg keuze als het gaat om Italiaanse ingrediënten. In onze webshop vind je namelijk onder andere:

  • Balsamico azijn
  • Tapenades, kruiden en sauzen
  • Biologische olijfolie
  • Pasta en risotto
  • Zoetwaren
  • Truffel

Door deze ingrediënten te bestellen, heb je alles in huis voor een geslaagde Italiaanse avond!

Maak jouw Italiaanse avond compleet

Met de diverse Italiaanse ingrediënten die wij aanbieden, kun je allerlei overheerlijke Italiaanse gerechten maken. Want Italiaanse etenswaren mogen zeker niet ontbreken bij een Italiaanse avond. Daarom kun je bij ons onder andere heerlijke zoetwaren kopen, zoals koekjes, chutney en chocolade. Maar ook verkopen wij limoncello bonbons die van onze prijswinnende limoncello gemaakt zijn. En daar blijft het niet bij. In ons assortiment vind je nog veel meer Italiaanse producten om jouw avond mee compleet te maken. Je kunt bijvoorbeeld een fles limoncello bestellen, mandarinello of spumante. In onze webshop vind je alle ingrediënten voor een echt Italiaans feestje!

Eerlijk en betrouwbaar

Met veel trots draagt DiGusti het webshop keurmerk. Dit betekent dat we aan de nieuwste Europese wetgeving voldoen. We zijn dus een betrouwbare en veilige webshop, waar je zonder zorgen jouw favoriete Italiaanse ingrediënten kunt bestellen. We halen deze graag voor je naar Nederland. We hebben al veel klanten met onze Italiaanse producten mogen verblijden en daar hebben we een prachtige score van een 9,3 aan te danken. We verkopen enkel eerlijke en pure producten die op ambachtelijke wijze geproduceerd zijn. En dat proef je!

Direct bestellen via de webshop

Via onze webshop bestel je de lekkerste Italiaanse ingrediënten. Wij zorgen ervoor dat de producten snel bij je geleverd zullen worden. Wil je meer weten over de producten die wij aanbieden? Of heb je vragen voor ons? Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-13297227 of door ons een mail te sturen via info@digusti.nl.

Aanbiedingen