• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Italiaanse kerstpakketten

Hoogwaardige Italiaanse geschenken

Ben jij op zoek naar originele kerstpakketten waar je collega’s écht blij mee zullen zijn? Bestel je kerstgeschenken dan via de webshop van DiGusti Delicatessen. Onze Italiaanse Kerstpakketten zitten bomvol met de meest (h)eerlijke, ambachtelijke Italiaanse lekkernijen. Bovendien zijn ze ook nog eens prachtig verpakt. Kortom, een feest voor het oog én de maag! Bestel dus snel je Italiaanse kerstpakketten via onze webshop.

Groot assortiment Italiaanse kerstpakketten

In de webshop van DiGusti Delicatessen vind je Italiaanse kerstpakketten in alle soorten en maten. Er zit er dus altijd een tussen die past bij je budget en bij je collega’s. Zo bieden wij onder andere:

  • Italiaanse kerstpakketten met de ingrediënten voor heerlijke Italiaanse gerechten zoals Aglio, olio e peperoncino
  • Een pakket met onze prijswinnende Italiaanse likeuren
  • Pakketten met producten uit een bepaalde Italiaanse streek, bijvoorbeeld Amalfi
  • Balsamico geschenkboxen
  • Pakketten met tapenades, verschillende soorten olijfolie of chutneys

De Italiaanse keuken valt of staat met het gebruik van hoogwaardige en authentieke ingrediënten. Je collega’s zullen daarom met deze pakketten in een handomdraai de meest heerlijke Italiaanse gerechten op tafel kunnen zetten. Dat is nog eens feestelijk!

Webshop Keurmerk en tevreden klanten

Wanneer je Italiaanse kerstpakketten gaat bestellen, dan wil je natuurlijk wel in zee gaan met een betrouwbare webshop die hoogwaardige producten levert en deze op tijd bezorgt. Bij DiGusti Delicatessen kun je met een gerust hart online winkelen, wij dragen namelijk het webshop keurmerk. Daarmee tonen we aan dat wij een betrouwbare webshop zijn en dat we voldoen aan de nieuwste Europese wetgeving. Ook onze eerdere klanten gaven ons prachtige beoordelingen. Genoeg redenen dus om je Italiaanse kerstpakketten te bestellen bij DiGusti Delicatessen.

Koop je Italiaanse kerstpakketten via onze webshop

De mooiste en meest originele Italiaanse kerstpakketten bestel je via de webshop van DiGusti Delicatessen. Wil je nog graag meer informatie over de Italiaanse kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Je bereikt ons door te bellen naar 06-13297227, of een mail te sturen naar info@digusti.nl. Wees er op tijd bij en bestel je Italiaanse kerstpakketten via de webshop van DiGusti Delicatessen.