• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Italiaanse koekjes kopen

Italiaanse koek: een must voor de liefhebber van zoetigheden

Als liefhebber van ambachtelijke zoetigheden kun je absoluut niet om de Italiaanse koek van DiGusti heen. In onze webshop vind je deze en vele andere Zuid-Italiaanse delicatessen terug. Zo geniet je bij ons van de heerlijkste pasta’s en pastasauzen, olijfolie, antipasti, balsamico, Italiaanse dranken en nog veel meer. Doe de bourgondiër in jezelf een plezier en trakteer jezelf en je gasten op heerlijke, ambachtelijke Italiaanse koek uit de webshop van DiGusti.

Ambachtelijke Italiaanse producten van DiGusti

Smaak, de betekenis van het woord ‘gusto’, vind je zeker terug in alle ambachtelijke Italiaanse producten van DiGusti. Alle ingrediënten voor onze producten worden gerijpt in de frisse lucht en het rijke zonlicht van het Italiaanse platteland. Vervolgens worden deze ambachtelijk, kleinschalig en volgens traditie verwerkt tot unieke streekproducten van de beste kwaliteit. En dat proef je gegarandeerd!

De pure en zoete smaak van Italiaanse koek

In de webshop van DiGusti maak je kennis met de pure en zoete smaken van echte Italiaanse koek. Onze producten worden stuk voor stuk bereid met eersteklas ingrediënten en blijven vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen.

Het ‘Bella Italia’ bij jou op tafel

Het ‘Bella Italia’ zet je nu ook bij jou thuis op tafel! Kies voor één van de verschillende smaken Brutti e Buoni-koekjes of probeer eens een Napolitaanse koek in limoncello siroop. Kies in onze webshop bijvoorbeeld uit de volgende soorten Italiaanse koek:

  • Panettones
  • Citroen koekjes
  • Brutti e Buoni koekjes
  • Napolitaanse koekjes op siroop
  • Diverse pakketten met zoete lekkernijen

Daarom bestel je Italiaanse koek bij DiGusti

In de webshop van DiGusti vind je enkel eerlijke en pure streekproducten zoals onze ambachtelijke Italiaanse koek. Wij selecteren al sinds 2010 al onze producten zorgvuldig op kwaliteit en smaak, met groot respect voor de Italiaanse gastronomische tradities. Zo proef je in iedere Italiaanse koek de smaak van deze ambachtelijke tradities terug. Ook zijn onze producten volledig biologisch en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. In onze webshop bieden wij een altijd wisselend assortiment aan seizoensproducten. Liefhebbers van Italiaanse koek en andere specialiteiten kunnen zo steeds opnieuw kennis blijven maken met de ambachtelijke streekproducten uit Zuid-Italië.

Bestel direct je favoriete Italiaanse koek

Heb je ook een liefde voor Italiaanse koek en andere zoetigheden? Bestel dan vandaag nog je favoriete delicatessen in de DiGusti webshop en verras je familie of gasten met originele, ambachtelijke lekkernijen uit het zuiden van Italië. Heb je vragen over het assortiment? Stel ze gerust, zodat wij aan je wensen tegemoet kunnen komen. Je bereikt ons door de bellen naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.