• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Italiaanse likeur

Italiaanse likeur bestellen

Wie wil genieten van de verrukkelijke smaaksensatie van een echte Italiaanse likeur, haalt zijn hart op in DiGusti’s webshop. Hier vind je namelijk drie bekroonde likeuren: limoncello, mandarinello en limonciòccolat. Je herkent ze direct aan hun pure frisheid, die ze mede aan het biologische productieproces te danken hebben. Ze zijn verkrijgbaar in een fles, maar ook als ingrediënt in onze delicatessen en in luxe cadeaupakketten. Doe jezelf of een ander een groot plezier en bestel een overheerlijke Italiaanse likeur in onze webshop.

Veelvuldig bekroonde limoncello

Voor een overheerlijke Italiaanse smaaksensatie, zit je goed met één van onze bekroonde likeuren. Want zowel onze limoncello, mandarinello als limonciòccolat heeft goud gewonnen op prestigieuze evenementen als: de World Spirits Award in Oostenrijk en de Catavinum World Wine & Spirits Competition in Spanje. De balans tussen het frisse en de alcohol is dan ook fenomenaal. Daar doe je jezelf en iedere andere liefhebber een groot plezier mee.

Ambachtelijke en pure Italiaanse likeur

Onze heerlijke Italiaanse likeuren zijn niet alleen veelvuldig bekroond, maar worden ook op biologische wijze gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste pure ingrediënten gebruikt. Zoals de schil van de Sorrento citroen en de beste mandarijnen uit Zuid-Italië. Deze beschikken dankzij het milde mediterrane klimaat over een heerlijk aroma. In onze webshop vind je:

  • Limoncello
  • Mandarinello
  • Limonciòccolat

Limoncello

De Italiaanse likeur limoncello is wereldberoemd en zowel de Italianen als de Nederlanders zijn er dol op. Deze frisse likeur heeft een perfecte balans tussen fris en alcohol en wordt door de Italianen gedronken als digestief na de maaltijd. Hij is ijskoud het lekkerste en ook populair om mee te mixen.

Mandarinello

Wanneer je dol bent op limoncello, maar best eens een iets zachtere variant wilt proberen, is mandarinello wat je zoekt. Deze heerlijke likeur is gemaakt volgens ons authentieke limoncello recept, maar dan met mandarijnen. Dat geeft deze likeur niet alleen een mooie oranje kleur, maar ook een pure, intense en zachte smaak.

Limonciòccolat

Deze Italiaanse likeur is dé trend van Zuid-Italië. Het is een chocoladelikeur op basis van limoncello, met de crème achtige structuur van Baileys. Heerlijk voor bij of in de koffie of over een dessert.

Italiaanse likeur bestellen bij DiGusti

Onze overheerlijke Italiaanse likeuren, vind je terug in onze webshop vol Italiaanse heerlijkheden. Je bestelt ze per fles of in een leuk cadeaupakket. Bij een bestelling kun je altijd vertrouwen op:

  • Gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Ruim 11 jaar ervaring
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (ma-vr)

Meer informatie

Wil je meer weten over onze verrukkelijke likeuren of één van de vele andere Italiaanse streekproducten in ons assortiment? Neem dan gerust contact op via 06-13297227. Of laat een bericht achter via info@digusti.nl of het contactformulier.