• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Italiaanse pakketten

Cadeau voor de echte liefhebbers: onze Italiaanse pakketten

Voor liefhebbers van de Italiaanse keuken hebben wij bij DiGusti het perfecte cadeau: onze Italiaanse pakketten! Of je nu het meest houdt van koken of van borrelen, in onze webshop vind je originele en luxe pakketten die bij de liefhebber van Italië passen. Wij specialiseren ons in ambachtelijke Zuid-Italiaanse delicatessen en streekproducten. Geniet bijvoorbeeld van de heerlijkste pasta’s en pastasauzen, olijfolie, antipasti, balsamico’s en bijzondere Italiaanse dranken. Met de ambachtelijke Italiaanse pakketten uit de webshop van DiGusti doe je iedere Bourgondiër een groot plezier.

Onze ambachtelijke Italiaanse producten

In alle producten uit onze Italiaanse pakketten proef je de ambachtelijke smaak van Italië terug. Ons assortiment stellen wij samen op basis van pure, kwalitatieve ingrediënten. Zo kan iedere levensgenieter de smaak van het ware Italië ervaren. Alle ingrediënten worden gerijpt in de frisse lucht en rijke zonnestralen van het Italiaanse platteland. Daarna worden ze ambachtelijk, kleinschalig en volgens traditionele receptuur verwerkt tot de heerlijkste producten. En dat proef je!

Italiaanse pakketten voor in de keuken

Voor wie graag in de keuken staat, zijn onze verschillende Italiaanse thema pakketten een ideaal cadeau. Zo kun je kiezen uit Italiaanse pakketten met producten uit een bepaalde streek of kies voor een zoetwaren pakket. In onze pakketten vind je onder meer de volgende producten terug:

  • Balsamico’s
  • Pasta’s en risotto’s
  • Zoetwaren
  • Tapenades en pastasauzen
  • Antipasti
  • Italiaanse wijnen en likeuren
  • Olijfolie en kruiden

Italiaanse dranken in een luxe kistje

Is de ontvanger van jouw cadeau een liefhebber van Italiaanse dranken? Doe dan een heerlijke wijn in een luxe kistje cadeau. Behalve Italiaanse streekwijnen kun je ook kiezen uit diverse Italiaanse Limoncello pakketten. Of probeer één van onze bekroonde likeuren. Ook vind je in ons assortiment balsamico’s die geschikt zijn als basis voor zowel cocktails als voor dressings en sauzen.

Daarom kies je voor pakketten van DiGusti

Kies je voor de Italiaanse pakketten van DiGusti, dan kies je voor originele en luxe cadeaus. Al sinds 2010 selecteren wij onze producten zorgvuldig op smaak en kwaliteit, met groot respect voor de Italiaanse gastronomische tradities. Daarom proef je in al onze producten de échte smaak van Italië terug. Deze zijn biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. In onze Italiaanse pakketten vind je originele recepten en een wisselend assortiment aan seizoensproducten. Zo kun je liefhebbers van de Italiaanse keuken steeds weer kennis laten maken met de heerlijkste ambachtelijke streekproducten.

Bestel je luxe Italiaanse pakketten in de webshop

Wil je jezelf of iemand anders graag een mooi cadeau schenken, bestel dan vandaag nog één van onze luxe Italiaanse pakketten in de webshop. Je vindt bij ons pakketten en sets van je favoriete producten, van zoetwaren tot balsamico’s en likeuren. Heb je vragen over ons assortiment? Stel ze gerust en wij kijken graag naar wat we voor je kunnen doen. Je bereikt ons door de bellen naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.