• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Lekkerste Limoncello

‘s Werelds lekkerste limoncello? Je vindt hem bij DiGusti!

Weet jij waar je de lekkerste limoncello ter wereld kunt vinden? In de webshop van DiGusti Delicatessen natuurlijk! Omdat onze overheerlijke Limoncello is bekroond met dubbel goud door de World Spirits Award, mogen wij deze met recht de lekkerste Limoncello ter wereld noemen. De Limoncello herken je meteen aan zijn pure frisheid, omdat deze nog op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd door een familiebedrijf in Italië. Wil jij binnenkort het echte Italië in huis halen en genieten van de lekkerste Limoncello? Bestel hem dan snel via de webshop van DiGusti Delicatessen!

Italiaanse streeklikeur van de hoogste kwaliteit

Vanwege de warme banden die DiGusti Delicatessen heeft met het familiebedrijf van Gennaro, hebben wij na lang aandringen hun overheerlijke Limoncello aan ons assortiment mogen toevoegen. Deze familie produceert hun Limoncello namelijk eigenlijk alleen voor de lokale Italiaanse markt. De Limoncello wordt op ambachtelijk wijze gemaakt met de grote citroenen die groeien op de karakteristieke terrassen aan de Amalfikust. Vanwege het milde Italiaanse klimaat dat hier heerst, krijgen de citroenen een heerlijk aroma en een zeer aangename geur. Wil jij graag de lekkerste limoncello ter wereld proeven? Koop hem dan snel via de webshop van DiGusti Delicatessen.

Producten met de lekkerste limoncello

In de webshop van DiGusti Delicatessen vind je naast de lekkerste limoncello ook de meest uiteenlopende ambachtelijke en (h)eerlijke Italiaanse delicatessen. Zo creëer jij thuis binnen een handomdraai een sfeervolle Italiaanse avond zonder de grens over te hoeven steken. In onze webshop vind je ook andere producten waar onze limoncello in is verwerkt. Onder andere:

  • Limoncello bonbons
  • Limoncello geschenkpakketten
  • Babà al Limoncello
  • Een retro koelbox met onze 3 prijswinnende likeuren. Naast onze limoncello zijn namelijk ook de Limoncioccolat en de mandarinello in de prijzen gevallen!

Bij DiGusti kun je met een gerust hart online winkelen. Wij zijn namelijk bekroond met het webshop keurmerk, waarmee wij aantonen dat wij voldoen aan de nieuwste Europese wetgeving. Ook de prachtige klantenbeoordeling van 9,3 geeft aan dat je bij DiGusti Delicatessen aan het juiste adres bent.

Meer informatie over de lekkerste limoncello? Neem contact op!

De lekkerste limoncello ter wereld, en nog veel meer Italiaanse heerlijkheden, bestel je dus via de webshop DiGusti Delicatessen. Vanaf 49,- wordt je bestelling binnen Nederland zelfs gratis thuisbezorgd! Heb je nog vragen voor ons, of wil je meer informatie over ons assortiment?Bel dan naar 06-13297227, of stuur een mail naar info@digusti.nl. Voor de lekkerste limoncello ben je bij DiGusti Delicatessen aan het juiste adres!