• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Limoncello bonbons

Heerlijke limoncello bonbons van DiGusti Delicatessen

Zoek je limoncello bonbons van de beste kwaliteit? Je vindt ze in het grote assortiment van DiGusti Delicatessen. Wij zijn gespecialiseerd in Italiaanse producten en delicatessen zoals limoncello, balsamicoazijn, biologische olijfolie en pasta. Daarnaast verkopen wij ook fantastische limoncello bonbons. Ben je benieuwd naar dit mooie product en zijn heerlijke smaak? Bestel het dan direct in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat het snel bij je wordt thuisbezorgd, zodat jij kunt genieten van deze lekkernij. Voor meer informatie over het product lees je verder.

Handgemaakte limoncello bonbons

De limoncello bonbons die je in onze webshop kunt kopen, zijn handgemaakt. Net als de andere soorten chocolade in ons assortiment. Ze zijn gemaakt in een ambachtelijke chocolaterie in de regio Turijn. De chocolaterie wordt sinds 1978 gerund door twee vrienden. Zij maken de chocolade met liefde en gebruiken alleen de beste ingrediënten. Het ambacht en de liefde die erin is gestoken proef je terug. Geniet ervan bij de koffie of geef het mooi verpakte product cadeau.

Onze samenwerking met een gecertificeerde topleverancier

Wij zijn ontzettend blij dat deze ambachtelijke chocolaterie een samenwerking met ons wilde aangaan. De gecertificeerde topleverancier produceert voor DiGusti vier exclusieve soorten chocolade:

  • Tarturfo Nocciola
  • Torronello
  • Tartufo Bianco
  • Tartufo Mandorla

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook onze eigen limoncello bonbons, I.G.P. Limoncello, aan het assortiment mogen toevoegen. Daar zijn we uiteraard heel trots op!

Limoncello bonbons als geschenk

Onze limoncello bonbons hebben niet alleen een fantastische smaak, ze zien er ook nog eens heel mooi uit met hun luxe verpakking. De bonbons zijn verpakt in doorzichtig plastic met een Italiaanse strik (tricolori). Ze zijn daarom ook heel leuk om weg te geven als cadeautje aan je familie, vrienden en zakenrelatie. Natuurlijk kun je ze ook gewoon voor jezelf kopen om lekker van te genieten tijdens de koffie.

Neem contact met ons op

Wil je ook genieten van onze fantastische limoncello bonbons? Bestel ze dan direct in onze webshop. Dus kijk gerust welke producten je nog meer aanspreken. Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen via 06-13297227. Mailen kan ook naar info@digusti.nl. Wij voorzien je dan graag van meer informatie over onze limoncello bonbons.