• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Limoncello fles

Bekroonde fles Digusti Limoncello

Ben je op zoek naar een fles heerlijke limoncello? Liefhebbers van deze overheerlijke likeur kunnen hun hart ophalen in de webshop van DiGusti. Want hier vind je onze eigen ambachtelijke Digusti limoncello! Hij is veelvuldig onderscheiden en wordt geroemd om zijn volle en compacte smaak met een subtiel samenspel van zoet en zuur dat lang aanhoudt in de mond. Wil je hem zelf proberen? Onze limoncello is verkrijgbaar per fles en in onze cadeaupakketten. Bestel hem vandaag nog in de DiGusti webshop.

Ambachtelijk product zonder toevoegingen

Onze heerlijke limoncello wordt op biologische wijze gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen. Een fles limoncello bevat slechts vier ingrediënten: water, suiker, alcohol en de Sorrento citroen. Deze grote citroen heeft dankzij het milde mediterrane klimaat een prettig aroma en een heerlijk aangename geur. In 4-5 weken is de limoncello klaar om te worden gebotteld in een nieuwe hip bedrukte fles, die ook als tafel waterfles te gebruiken is!

Veelvuldig bekroonde limoncello

Onze DiGusti limoncello is veelvuldig bekroond. Zo won hij 2 keer op een rij goud bij de prestigieuze World Spirits Award in Oostenrijk. Maar won ook de Catavinum World Wine & Spirits Competition 2021 in Spanje, waar hij het predikaat Great Gold kreeg – de hoogste onderscheiding. Met een fles van onze bekroonde limoncello doe je jezelf en iedere andere liefhebber altijd een groot plezier!

DiGusti limoncello in fles en in andere producten

Met een fles DiGusti limoncello haal je het echte Italië in huis. Hij is heerlijk als digestief of als bestanddeel in de originele limoncello recepten die je op onze website vindt. Zo zet je in een handomdraai heerlijke Italiaanse desserts op tafel. Behalve voor een fles limoncello, vind je bij ons ook de volgende gerelateerde producten:

  • Koekjes in limoncello siroop
  • Limoncioccolat
  • Mandarinello
  • Limoncello likeuren
  • Limoncello koelers
  • Limoncello pakketten
  • Limoncello bonbons

Digusti’s ambachtelijke en eerlijke streekproducten

Kies je voor DiGusti, dan kies je automatisch voor ambachtelijke en eerlijke streekproducten. Want al onze producten biologisch, vrij van kunstmatige toevoegingen en worden kleinschalig geproduceerd. Bekijk het wisselende aanbod aan seizoensproducten, in onze webshop. Naast limoncello in fles, vind je bij ons ook vele andere Italiaanse delicatessen, thema- en cadeaupakketten.

Limoncello fles laten bezorgen?

Ben je op zoek naar een heerlijke ambachtelijke limoncello? Dan is een fles DiGusti limoncello precies wat je zoekt. Je bestelt deze likeur en vele andere Italiaanse delicatessen in onze webshop. Voor meer informatie over onze producten bel je ons via 06-13297227, stuur je een mail naar info@digusti.nl of vul je ons contactformulier in.