• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Wat is limoncello?

DiGusti: dé webshop voor limoncello

Limoncello liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de webshop van DiGusti. Wij zijn gespecialiseerd in Zuid-Italiaanse delicatessen en streekproducten, die wij zorgvuldig selecteren op kwaliteit en smaak. Geniet behalve van onze limoncello’s ook van heerlijke wijnen, olijfolie, pasta’s, balsamico’s, antipasti en kruiden uit het prachtige Italië. Verwen de Bourgondiër in jezelf en kies in de DiGusti webshop vandaag nog je favoriete limoncello.

Wat is limoncello precies?

Limoncello is een likeur dat wordt gemaakt in het zuiden van Italië en gedronken als digestief. Traditioneel wordt limoncello gemaakt van citroenen uit de omgeving van Sorrento. Alleen wanneer deze citroenen worden gebruikt, mag dit streeklikeur de naam ‘limoncello’ dragen. Om limoncello te maken, wordt de geraspte schil van de Sorrentocitroenen toegevoegd aan zeer pure alcohol en wordt ongeveer 3 weken bewaard. Hierna worden een siroop en water toegevoegd en blijft het mengsel circa 10 dagen staan. Uiteindelijk wordt de drank gefilterd en gebotteld, waarna de limoncello geschikt is om op te dienen, meestal op een temperatuur van 4 á 5 graden Celsius.

Onze bekroonde likeuren

In onze webshop vind je enkel pure ambachtelijke producten, waaronder onze bekroonde likeuren. Ervaar de pure smaak van het échte Italië met deze traditionele en bovendien biologische Italiaanse producten. Ook vind je bij ons allerlei leuke cadeaus, limoncello geschenksets en diverse limoncello pakketten met elk hun eigen thema’s. Met een heerlijk en ambachtelijk limoncello cadeau van DiGusti doe je jezelf of een andere liefhebber een groot plezier!

‘Bella Italia’ bij je thuis

Haal één van onze authentieke limoncello’s in huis en geniet van het ‘Bella Italia’ bij je thuis. Op onze website vind je diverse originele limoncello recepten, waarmee je de heerlijkste desserts op tafel zet. In de DiGusti webshop vind je onder meer de volgende limoncello producten:

  • Limoncello
  • Limoncióccolat
  • Mandarinello
  • Limoncello pakketten
  • Limoncello bonbons
  • Koekjes in limoncellosiroop
  • Limoncello koelers

Daarom kies je voor limoncello van DiGusti

Met een limoncello van DiGusti kies je altijd voor biologische en eerlijke streekproducten. Al meer dan 10 jaar selecteren wij al onze dranken en delicatessen zorgvuldig op smaak en kwaliteit. Hierbij hebben wij een groot respect voor de Italiaanse gastronomische tradities. Zo proef je in al onze limoncello’s de smaak van het pure, ambachtelijke Italië terug. Al onze producten zijn bovendien vrij van kunstmatige toevoegingen en kleinschalig geproduceerd. Dankzij ons wisselende assortiment aan seizoensproducten kunnen liefhebbers van de Italiaanse keuken steeds opnieuw kennis blijven maken met deze heerlijke streekproducten.

Bestel je limoncello bij DiGusti

Ben je gek op Italiaanse dranken, bestel dan vandaag nog je favoriete limoncello in de DiGusti webshop. In onze winkel vind je pure en eerlijke Italiaanse streekproducten, van zoetwaren tot pasta’s en likeuren. Heb je vragen over onze limoncello of over ons assortiment? Laat het ons weten, zodat we aan je wensen tegemoet kunnen komen. Bel hiervoor naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.