• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Beste balsamico

Wat is de beste balsamico?

Wat is de beste balsamico? Dat is natuurlijk afhankelijk van het gerecht waar je de balsamico in wilt gebruiken. Dit product staat namelijk bekend om zijn verfijnde diversiteit aan smaken en aroma’s. Bij DiGusti vind je de beste ambachtelijke, balsamico die je gerechten de smaak van het echte Italië geven. We bieden verschillende varianten aan met allemaal hun unieke eigen smaak. Altijd handig om in huis te hebben, maar ook leuk om cadeau te geven met één van onze cadeaupakketten. Bestel eenvoudig via onze webshop en beschik morgen al over de beste balsamico!

Champagne onder de balsamico’s

Goede balsamico azijn komt net als een goede wijn tot stand met de beste ingrediënten en een zorgvuldig rijpingsproces. Dat vonden we terug bij de familie Bertoni, zij maken in het Italiaanse plaatsje Modena de beste balsamico. In de regio stonden ze dan ook al jaren bekend om de hoge kwaliteit van hun ambachtelijk producten. Zo maken ze er heerlijke wijnen en de beste balsamico. Kenners noemen deze balsamico zelfs de ‘champagne’ onder de balsamico’s. Wil jij dit zelf ervaren? Bestel hem dan in onze webshop en maak kennis met het echte Italië!

Verfijnde smaken en aroma’s

Het maken van de beste balsamico vraagt behoorlijk wat geduld. Het productieproces neemt best veel tijd in beslag: het persen van de druif, fermenteren en een rijptijd van maar liefst 12 jaar. Het rijpen gebeurt in open vaten. Zo kan het gefermenteerde druivensap langzaam in azijn veranderen. Zodra er ruimte in het vat ontstaat, wordt het vat aangevuld met een jongere azijn uit een ander vat. Tijdens het rijpen, neemt de balsamico de smaken van elke houtsoort op. In tegenstelling tot wijn, wordt balsamico niet in kelders bewaard, maar op zolder. Door de temperatuurwisselingen daar, komt hij mooi op smaak en ontstaat de beste balsamico.

Beste balsamico bestellen bij DiGusti

In onze webshop vol overheerlijke ambachtelijke streekproducten, vind je ook de beste balsamico’s. Naast wit en rood, zijn ze er ook met een speciaal aroma, zoals: appel, framboos en zwarte truffel. Bestel ze los of in onze luxe cadeaupakketten. Daarnaast profiteer je bij een bestelling ook altijd van de volgende fijne voordelen:

  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (ma-vr)
  • Gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Ruim 11 jaar ervaring

Bestel in de webshop

Om de echte Italiaanse smaak aan je gerechten toe te voegen, gebruik je natuurlijk de beste balsamico. Je bestelt hem eenvoudig via de webshop van DiGusti. Voor meer informatie dit product, of één van onze andere kwaliteitsproducten, neem je contact met ons op. Bel ons via 06-13297227, stuur een mail naar info@digusti.nl of vul ons contactformulier in.