• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Italiaanse producten online kopen

De lekkerste Italiaanse delicatessen en likeuren

De lekkerste Italiaanse producten kopen? Dat doe je eenvoudig in de webshop van DiGusti! Bij ons bestel je heerlijke, gezonde Italiaanse producten zoals delicatessen, zoetigheden en likeuren. En dat alles gewoon vanaf je luie stoel, want bestellen in de webshop is super eenvoudig en je krijgt het snel thuisbezorgd.

Geschenken en Kerst pakketten

Limoncello & more

Delicatessen

Italiaanse producten online bestellen

De lekkerste Italiaanse delicatessen, zoetigheden en likeuren zijn slechts een klik van je verwijderd! Bij Digusti hebben we een groot aantal verschillende delicatessen die je makkelijk online kunt bestellen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor:

  • Biologische pasta en risotto
  • Heerlijke pastasauzen
  • Italiaanse kruiden
  • Luxe tapenades
  • Lekkere zoetigheden

In Italië zijn natuurlijk elk seizoen weer andere ingrediënten beschikbaar. Daarom verandert ook het assortiment van DiGusti regelmatig. Neem regelmatig een kijkje op onze site, en ontdek alle facetten van de Italiaanse keuken gewoon bij jou thuis!

Bekroonde likeuren kopen

Naast heerlijke delicatessen en ingrediënten, kun je bij DiGusti nog meer Italiaanse producten kopen, voornamelijk uitstekende likeuren. Onze Limoncello, Limonciòccolat en Mandarinello zijn ieder bekroond met een World Spirit Award. De Mandarinello heeft de gouden bekroning gekregen, en de Limonciòccolat de zilveren beker. Onze Limoncello is zelfs bekroond met dubbel goud door de World Spirit Award, en hij is uitgeroepen tot de lekkerste limoncello ter wereld! De producten van DiGusti zijn dus zeker het proberen waard!

Waarom de Italiaanse producten van DiGusti speciaal zijn

Wanneer je ervoor kiest om Italiaanse producten te kopen bij DiGusti, kun je altijd rekenen op hoge kwaliteit. En dan hebben we het niet alleen over onze bekroonde likeuren. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar de echte smaak van Italië. Dat betekent dat we gebruik maken van natuurlijke, biologische ingrediënten. In onze delicatessen zul je geen kunstmatige toevoegingen tegenkomen. Wij maken onze ingrediënten, delicatessen en likeuren met zorg en liefde klaar. Dit heeft tot gevolg een ambachtelijke kwaliteit die je ook echt proeft. Twijfel dus niet om de Italiaanse producten van DiGusti online te bestellen!

Italiaanse producten kopen

Wil jij onze producten zelf uitproberen? Bestel ze dan eenvoudig via onze webshop. Heb je een vraag, bijvoorbeeld over onze biologische ingrediënten? Twijfel dan niet om contact op te nemen! Dat doe je door te bellen naar 06-13297227 of door een mail te sturen naar info@digusti.nl. In de webshop van DiGusti kun je terecht om de beste Italiaanse producten te kopen!

Aanbiedingen