• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Italiaanse speciaalzaak DiGusti

Natuurlijk producten van Italiaanse speciaalzaak DiGusti

Met de producten van de Italiaanse speciaalzaak DiGusti zet je in een handomdraai een complete, heerlijke Italiaanse maaltijd op tafel! Wij zijn constant op zoek naar de echte smaak van Italië, en die willen we bij jou op tafel zetten! In onze Italiaanse speciaalzaak vind je heerlijke delicatessen, ingrediënten, zoetigheden en likeuren. En het mooiste van dit alles? Je bestelt eenvoudig online hier in onze webshop!

Geschenken en Kerst pakketten

Limoncello & more

Delicatessen

Heerlijke Italiaanse delicatessen

In onze Italiaanse speciaalzaak kun je terecht voor de lekkerste delicatessen en ingrediënten. Denk hierbij onder andere aan:

  • Biologische pasta en risotto
  • Heerlijke pastasauzen
  • Italiaanse kruiden
  • Luxe tapenades
  • Lekkere zoetigheden

Wij maken altijd gebruik van biologische producten zonder kunstmatige toevoegingen. Elk seizoen zijn er in Italië natuurlijke andere ingrediënten beschikbaar. Dat betekent dat ook het assortiment van DiGusti regelmatig veranderd. Kijk regelmatig hier op de site, en ontdek alle facetten van de Italiaanse keuken!

Bekroonde likeuren

Naast delicatessen, vind je in onze Italiaanse speciaalzaak ook heerlijke bekroonde likeuren. Zo bestel je bij ons eenvoudig online Limoncello, Limonciòccolat en Mandarinello. Deze likeuren zijn allemaal bekroond met de World Spirit Award. De Mandarinello kreeg de gouden bekroning, en de Limonciòccolat ontving de zilveren beker. Maar onze Limoncello was toch wel echt de grootste winnaar. Hij werd bekroond met dubbel goud door de World Spirit Award, en werd uitgeroepen tot de lekkerste limoncello ter wereld! Kortom, voor heerlijke likeuren moet je bij de echte Italiaanse speciaalzaak DiGusti zijn.

Unieke en lekkere geschenken

Ken jij een echte keukenprins of -prinses aan wie jij een cadeau wilt geven? Of ben je op zoek naar een geschenk voor een echte drankkenner? Dan kies je voor onze unieke geschenkpakketten! Bij DiGusti bieden we prachtige cadeaupakketten in een mooie verpakking. Die zijn leuk om te geven en om te krijgen. Ook wanneer je je medewerkers wilt belonen voor een jaar lang hard werken met een kerstpakket, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op om de mogelijkheden van een kerstpakket van een Italiaanse speciaalzaak als DiGusti te bespreken.

Online bestellen bij een Italiaanse speciaalzaak

DiGusti is de speciaalzaak die online bestellen eenvoudig maakt. Dat doe je namelijk gewoon hier in de webshop. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over onze biologische ingrediënten of over de kerstpakketten van DiGusti? Neem contact op door te bellen naar 06-13297227 of door een mail te sturen naar info@digusti.nl. Bij DiGusti bestel je de beste producten van een echte Italiaanse speciaalzaak gewoon online!

Aanbiedingen