• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Italiaanse supermarkt online

Heerlijke Italiaanse producten online bestellen

Wanneer je producten in een Italiaanse supermarkt online wilt bestellen, ben je bij DiGusti aan het juiste adres! Hier in onze webshop bestel je de lekkerste Italiaanse delicatessen en bekroonde likeuren heel eenvoudig online. Je producten worden dan snel bij je thuis bezorgd.

Geschenken en Kerst pakketten

Limoncello & more

Delicatessen

DiGusti: Italiaanse supermarkt online

DiGusti is de Italiaanse supermarkt waar je online alles kunt bestellen wat je nodig hebt. Wij zijn altijd op zoek naar de smaak van het echte Italië. Die willen wij namelijk bij jou op tafel zetten. Daarom vind je in onze Italiaanse supermarkt online delicatessen en dranken gemaakt van biologische ingrediënten waarbij geen gebruik gemaakt is van kunstmatige toevoegingen. Wil je een van onze producten cadeau doen aan een kook- of drankliefhebber? Bestel dan een van onze mooie geschenkpakketten: topkwaliteit Italiaanse producten. Deze geschenken zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven.

Echte Italiaanse delicatessen

Bij DiGusti kun je een groot aantal delicatessen in de Italiaanse supermarkt online bestellen. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor:

  • Biologische pasta en risotto
  • Heerlijke pastasauzen
  • Italiaanse kruiden
  • Luxe tapenades
  • Lekkere zoetigheden

In Italië vind je natuurlijk elk seizoen weer andere producten. Dit betekent dan ook dat het aanbod van DiGusti periodiek verandert. Kijk regelmatig op de site wat er op dat moment beschikbaar is, en ontdek alle facetten van de Italiaanse keuken!

Likeuren bekroond met prijzen

In onze Italiaanse supermarkt bestel je online ook de lekkerste likeuren, die bekroond zijn met prijzen. Zo vind je in het assortiment van DiGusti Limoncello, Limonciòccolat en Mandarinello. De Mandarinello kreeg van de World Spirit Award de gouden bekroning, en de Limonciòccolat is ontving de zilveren beker. Onze Limoncello was de grootste winnaar, die ontving dubbel goud van de World Spirit Award, en werd uitgeroepen tot de lekkerste Limoncello ter wereld! En deze heerlijke likeuren bestel je bij een Italiaanse supermarkt gewoon online!

Bestel in onze Italiaanse supermarkt online

Bestellen bij DiGusti is heel eenvoudig. Dat doe je namelijk gewoon hier in de webshop. Wij bezorgen bestellingen vanaf €49,- gratis bij jou thuis, in heel Nederland. Heb je nog verdere vragen over onze producten? Dan neem je contact op door te bellen naar 06-13297227 of door een mail te sturen naar info@digusti.nl. Bij DiGusti ben je aan het juiste adres voor topkwaliteit producten uit een Italiaanse supermarkt die je online kunt bestellen.

Aanbiedingen