• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Lekkerste balsamico dressing

Lekkerste balsamico azijn voor dressing vind je hier

Hoe maak je de lekkerste balsamico dressing? Daar heb je natuurlijk een goede balsamico azijn voor nodig. En die vind je in overvloed in de webshop van DiGusti. Wij hebben namelijk de beste balsamico azijn voor je verzameld, die bol staat van de verfijnde smaken en aroma’s. Naast rode en witte balsamico azijn, zijn er namelijk ook varianten met een extra aroma zoals: appel, citroen of zwarte truffel. Zo voeg je de unieke smaak van Italië toe aan je vlees- en visgerechten. Bestel de lekkerste ingrediënten voor een balsamicodressing via onze webshop!

Gemaakt van de beste ingrediënten

Voor de lekkerste balsamico dressing, heb je vanzelfsprekend balsamico azijn van een uitstekende kwaliteit nodig. Deze vonden we na een lange zoektocht bij de familie Bertoni in de Italiaanse streek Modena. Zij worden in de regio al jaren geroemd om hun heerlijke balsamico azijn, die volgens kenners de ‘champagne’ onder de balsamico’s is. Perfect dus als ingrediënt in de lekkerste balsamico dressing. Is dit precies waar je naar op zoek bent? Je bestelt deze topproducten eenvoudig in onze webshop!

Verfijnde smaken en aroma’s

Voordat je balsamico kunt gebruiken voor het maken van de lekkerste balsamico dressing, is hier een heel productieproces aan vooraf gegaan. Het persen van druivensap, fermenteren en een rijptijd van minimaal 12 jaar. Het rijpen van balsamico azijn gebeurt in open vaten, waarin het gefermenteerde drijvensap langzaam in azijn verandert. Wanneer er ruimte in het vat ontstaat, wordt dit aangevuld met een jongere azijn uit een ander vat. Tijdens het rijpproces neemt de azijn ook de smaak van de houtsoort van het vat op voor nog meer aroma. Deze vaten staan in tegenstelling tot wijnvaten niet in kelders, maar op zolder. Door de temperatuurschommelingen daar, komt hij mooi op smaak en onstaat de lekkerste balsamico azijn.

Balsamico azijn bestellen bij DiGusti

Balsamico azijn voor het maken van de lekkerste balsamico dressing, vind je in de webshop van DiGusti. Hier vind je naast de standaard rode en witte balsamico ook varianten met een speciale toevoeging, zoals: zwarte truffel, citroen of bosvruchten. Zo geef je je dressing een bijzondere smaak om je vlees- en visgerechten mee te verrijken. Ontdek de vele varianten of bestel een proeverij of cadeaupakket. Waar de keuze ook op valt, je profiteert bij ons altijd van de volgende fijne voordelen:

  • Gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (ma-vr)
  • Ruim 11 jaar ervaring

Snel besteld in de webshop

Bestel de ‘champagne’ onder de balsamico azijn en maak thuis de lekkerste balsamico dressing. Bestel hem eenvoudig en snel via onze webshop. Meer informatie over onze kwaliteitsproducten en delicatessen? Dat kan. Neem vrijblijvend contact op en bel naar 06-13297227, stuur een mail naar info@digusti.nl of vul ons contactformulier in.