• 14 jaar ervaring
 • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
 • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Limoncello cadeaupakket

Een origineel limoncello cadeaupakket van DiGusti

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een Italië-liefhebber, kies dan voor een limoncello cadeaupakket van DiGusti. Onze webshop is gespecialiseerd in Zuid-Italiaanse specialiteiten en streekproducten. Deze selecteren wij zorgvuldig voor onze klanten op smaak en kwaliteit. Geniet behalve van onze bekroonde limoncello’s ook van de heerlijkste olijfolie, pasta, wijnen, antipasti, balsamico’s en zoetwaren uit Italië. Bestel vandaag nog een origineel limoncello cadeaupakket van de DiGusti webshop en doe een Italië-liefhebber een groot plezier.

Geniet van ambachtelijke limoncello

Een originele en ambachtelijke limoncello wordt traditioneel gemaakt in Zuid-Italië, waar het als digestief wordt gedronken. De naam van dit streeklikeur mag alleen aan het drankje gegeven worden wanneer deze wordt gemaakt van citroenen uit de omgeving van Sorrento. Slechts 4 ingrediënten worden er gebruikt, namelijk water, alcohol, suiker en de Sorrentocitroen. Het productieproces duurt ongeveer 4 á 5 weken en vindt meestal op kleine schaal plaats. Een goede limoncello voldoet aan de volgende kenmerken:

 • Een perfecte balans tussen citroen- en alcoholsmaak
 • Een kenmerkende gele kleur met een lichte troebelheid
 • Ietwat stroperig met een niet te bittere afdronk

Geniet van onze bekroonde likeuren

Maak kennis met onze bekroonde Italiaanse likeuren in de DiGusti webshop wanneer je een limoncello cadeaupakket in huis haalt. Zo ervaar je altijd de ambachtelijke en volledig biologische smaak van het echte, traditionele Italië. Geniet van diverse geschenksets en themapakketten met typisch Italiaanse streekproducten, waaronder limoncello, pasta’s en balsamico’s. Met een luxe en ambachtelijk limoncello cadeaupakket doe je jezelf of een andere liefhebber van Italië altijd een groot plezier.

Een ‘Bella Italia’ cadeaupakket

Met een limoncello cadeaupakket van DiGusti breng je het authentieke ‘Bella Italia’ bij je thuis. Op onze website vind je originele limoncello recepten, waarmee je de heerlijkste desserts op tafel zet. Neem een kijkje in onze webshop en vind bijvoorbeeld de volgende limoncello producten in een cadeaupakket:

 • Limoncello likeuren
 • Limoncello sets
 • Mandarinello
 • Koekjes in limoncellosiroop
 • Limoncióccolat
 • Limoncello bonbons
 • Limoncello koelers

Daarom kies je voor een cadeaupakket van DiGusti

Met een limoncello cadeaupakket van DiGusti doe je iedereen plezier. Al sinds 2010 selecteren wij al onze producten zorgvuldig op smaak en kwaliteit, met groot respect voor de Italiaanse culinaire tradities. Zo proef je in al onze streekproducten de échte smaak van Italië terug. Onze producten zijn biologisch, kleinschalig geproduceerd en vrij van kunstmatige toevoegingen. Dankzij ons wisselende assortiment aan seizoensproducten kan iedere Italië-liefhebber steeds opnieuw kennis blijven maken met de unieke Italiaanse keuken.

Limoncello cadeaupakket bestellen

Wil je graag een heerlijk en prachtig limoncello cadeaupakket bestellen? Neem dan vandaag nog een kijkje in de DiGusti webshop en vind je favoriete producten en sets. Heb je vragen over onze biologische artikelen of ons assortiment? Stel ze gerust, zodat we aan je wensen tegemoet kunnen komen. Bel naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.