• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Typisch Italiaanse producten

De DiGusti webshop voor typisch Italiaanse producten

Wie is er niet gek op typisch Italiaanse producten als olijfolie en antipasti? In dat geval zit je goed bij DiGusti, dé winkel voor Italiaanse delicatessen en specialiteiten. Wij specialiseren ons voornamelijk in zuid-Italiaanse streekproducten, die wij zorgvuldig uitzoeken op smaak en kwaliteit. Geniet van heerlijke pasta’s en pastasauzen, olijfolie, antipasti, balsamico’s en diverse dranken uit het mooie Italië. Dus bezoek gauw de DiGusti webshop en verwen de Bourgondiër in jezelf met de heerlijke en vooral typisch Italiaanse producten.

Geschenken en Kerst pakketten

Dranken

Delicatessen

Proef onze Italiaanse ambachtelijke producten

Het woord ‘gusto’ is Italiaans voor ‘smaak’ en dit proef je zeker terug in al onze ambachtelijke Italiaanse producten. Al onze ingrediënten rijpen in de rijkelijke zonnestralen en de frisse lucht van het Italiaanse platteland. Deze worden vervolgens kleinschalig en volgens traditie verwerkt in ambachtelijke streekproducten van de hoogste kwaliteit. En dat proef je gegarandeerd terug!

De typische smaak van onze Italiaanse producten

In de webshop van DiGusti vind je alleen typisch Italiaanse producten, waarmee je de smaak van het echte Italië ervaart. Je vindt bij ons bovendien allerlei leuke cadeaus, geschenksets en pakketten met verschillende thema’s. Daarnaast vind je op onze website verschillende traditionele recepten, waarmee je thuis de heerlijkste authentieke gerechten bereidt. Zo ervaar je bij ons altijd de pure en eerlijke smaak van onze typisch Italiaanse producten uit dit prachtige land.

Het ‘Bella Italia’ nu ook bij je thuis

Genieten van het echte ‘Bella Italia’ kan nu ook bij je thuis. Maak de heerlijkste typisch Italiaanse gerechten als pasta of risotto, en sluit je maaltijd af met één van onze bekroonde likeuren. In de DiGusti webshop vind je onder meer de volgende typisch Italiaanse producten:

  • Olijfolie en kruiden
  • Italiaanse wijnen en likeuren
  • Zoetwaren
  • Balsamico’s
  • Tapenades en pastasauzen
  • Pasta’s en risotto’s
  • Antipasti

Daarom kies je voor producten van DiGusti

Kies je voor de typische Italiaanse producten van DiGusti, dan kies je altijd voor eerlijke en biologische streekproducten. Al meer dan 10 jaar selecteren wij deze zorgvuldig op smaak en kwaliteit, met respect voor de Italiaanse culinaire tradities. Zo proef je in al onze Italiaanse producten de smaak van het pure, ambachtelijke Italië terug. Bovendien zijn al onze typisch Italiaanse producten vrij van kunstmatige toevoegingen. Ons wisselende assortiment aan seizoensproducten maakt dat liefhebbers van Italië steeds opnieuw kennis kunnen blijven maken met deze heerlijke streekproducten.

Typisch Italiaanse producten bestellen

Liefhebbers van typisch Italiaanse producten kunnen deze vandaag nog bestellen in de webshop van DiGusti. In onze winkel vind je (h)eerlijke Italiaanse streekproducten, van zoetwaren tot pasta’s en likeuren. Vragen over ons assortiment? Laat het ons weten, zodat we aan je wensen tegemoet kunnen komen. Bel hiervoor naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.

Aanbiedingen