• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Beste truffeltapenade

Wat is de beste truffeltapenade?

Wil je weten wie de beste truffeltapenade maakt? Dan zeggen we bij DiGusti: Vincenzo. Deze truffelboer speurt iedere dag de bossen van Molise af, op zoek naar overheerlijke truffels. Deze delicatesse verwerkt hij zonder de toevoegingen tot een pure truffeltapenade, waarin het aroma en smaakpalet van deze overheerlijke ondergrondse lekkernij behouden blijft. Wil je dit overheerlijke product eens uitproberen? Bestel Vincenzo’s truffeltapenade dan eenvoudig via onze webshop. Buon appetito!

Ongeëvenaard en puur

Truffels zijn een delicatesse en ongeëvenaard in smaak. Daarom willen wij je alleen de beste en meest pure truffelproducten aanbieden, waarin het unieke smaakpalet en de kenmerkende aroma’s behouden zijn gebleven. Je vindt in onze webshop daarom de truffelproducten van Vincenzo. Deze truffelboer zoekt iedere dag verse truffels in de streek Molise tussen Napels en Rome, om ze te verwerken tot pure producten. Zijn truffelproducten zijn meermaals onderscheiden.

Hoe vindt Vincenzo zijn truffels?

Voor het maken van zijn overheerlijke truffeltapenade, gebruikt Vincenzo alleen pure truffels. Deze groeien onder de grond op de boomwortels van eiken, hazelaars en beuken. Dit maakt het oogsten van truffels niet eenvoudig en een hele zoektocht. Omdat ze zich voortplanten door middel van sporen, zijn ze helaas niet te kweken. Truffelboeren zoals Vincenzo gebruiken daarom speciaal getrainde honden die deze delicatesse van boven de grond kunnen ruiken. Dit is is erg arbeidsintensief en verklaart ook meteen de hoge prijs van de truffel en de producten die ervan gemaakt worden.

Truffeltapenade van DiGusti

Vincenzo’s truffeltappenade is wat ons betreft de beste en lekkerste truffeltapenade die er te krijgen is. Zonder de toevoeging van truffelolie of ansjovis geniet je optimaal van het pure product. Ben je benieuwd geworden? Je vindt hem in onze webshop in potten van diverse afmetingen, maar ook in onze (luxe) geschenkpakketten. Heerlijk om zelf van te genieten, maar ook leuk om cadeau te doen.

  • Potten van 40, 80, 180 en 500 gram
  • Luxe Truffel Pakket
  • Glutenvrij geschenkpakket
  • Pakket Da Vinci
  • Pakket Legno Grande

Truffeltapenade online bestellen

Houd je van Italiaans eten? En ben je dol op pure producten met de unieke smaak van truffel? Bestel dan de beste truffeltapenade die verkrijgbaar is via onze webshop. Plaats je een bestelling van € 49,- of meer? Dan bezorgen we je bestelling binnen Nederland gratis. Wil je meer informatie over onze pure truffelproducten of één van de vele andere Italiaanse delicatessen in onze webshop? Neem gerust contact op via 06-13297227 of stuur ons een mailtje via info@digusti.nl.