• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Italiaanse etenswaren

De lekkerste Italiaanse etenswaren kopen bij DiGusti

Houd jij ook zo van Italiaanse etenswaren? Dat begrijpen we bij DiGusti maar al te goed. Ook begrijpen we dat je geen tijd hebt om zelf naar Italië af te reizen voor deze producten. Daarom bieden wij in onze webshop diverse Italiaanse producten aan waar je thuis van kunt genieten. Je hoeft dus niet naar Italië om een Italiaanse avond te creëren. Wil jij ook genieten van de populaire Italiaanse producten? De lekkerste Italiaanse etenswaren vind je in de webshop van DiGusti! Bestel ze snel.

Delicatessen

Limoncello & more

Geschenken en pakketten

Ruim assortiment Italiaanse delicatessen

Als je op zoek bent naar Italiaanse etenswaren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je hebt bij ons namelijk genoeg keuze. In onze webshop vind je onder andere:

  • Tapenades, kruiden en sauzen
  • Pasta en risotto
  • Biologische olijfolie
  • Balsamico azijn
  • Truffel
  • Zoetwaren

Italiaanse producten om jouw avond compleet te maken

Bij een echte Italiaanse avond, mogen Italiaanse etenswaren niet ontbreken. Daarom verkopen wij onder andere heerlijke zoetwaren, zoals chocolade, chutney, koekjes, maar ook limoncello bonbons die gemaakt zijn van onze prijswinnende limoncello. En dat is nog niet alles. Je kunt bij ons nog veel meer Italiaanse producten kopen om jouw Italiaanse avond echt compleet te maken. Denk aan een fles limoncello, mandarinello of spumante. Alle in ingrediënten voor een Italiaans feestje zijn aanwezig in de webshop van DiGusti!

Veilig en betrouwbaar

Wij halen de lekkerste Italiaanse etenswaren graag voor je naar Nederland. Wij dragen met veel trots het webshop keurmerk. Dit houdt in dat we voldoen aan de nieuwste Europese wetgeving. We zijn een veilige en betrouwbare webshop, waar je met een gerust hart jouw favoriete Italiaanse producten kunt bestellen. Eerdere klanten gaven aan dat ze zeer tevreden waren en daar hebben we een prachtige score van 9,3 van gekregen. Al onze eerlijke en pure producten zijn op ambachtelijke wijze geproduceerd. En dat kun je zeker proeven!

Direct Italiaanse etenswaren bestellen

Wil je onze lekkere Italiaanse etenswaren in huis halen? Deze kun je eenvoudig bestellen via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat de etenswaren snel bij je geleverd worden. Bij een bestelling boven de € 49,- leveren wij de Italiaanse etenswaren zelfs gratis binnen Nederland! Wil je meer weten over ons assortiment? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-13297227 of door ons een bericht te sturen via info@digusti.nl.

Aanbiedingen