• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Italiaanse tapenades online kopen

Haal Italiaanse kwaliteitsproducten in huis

De lekkerste Italiaanse tapenades bestel je eenvoudig en snel online in de webshop van DiGusti. Je hoeft niet meer naar de winkel voor een lange zoektocht naar de juiste ingrediënten, maar je bestelt gewoon thuis vanuit je luie stoel en voor je het weet heb je de Italiaanse tapenades in huis!

Lekkerste Italiaanse tapenades online bestellen

Wanneer je heerlijke Italiaanse tapenades wilt kopen, maken we je het bij DiGusti makkelijk. In onze webshop vind je een groot aanbod aan verschillende soorten tapenade, waaronder met een grote verscheidenheid aan ingrediënten. Ons aanbod verandert regelmatig, en is afhankelijk van de seizoenen. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een echte keukenprins(es)? Ook dan kun je online lekkere Italiaanse tapenades bestellen, verpakt in een mooie geschenkverpakking. Deze tapenade pakketten zijn een ontzettend origineel cadeau. Leuk om te geven en om te krijgen.

Wat de tapenades van DiGusti zo speciaal maakt

DiGusti is de online webwinkel voor heerlijke Italiaanse delicatessen, waaronder tapenades. Wat de tapenades van DiGusti zo speciaal maakt, is dat bij ons kwaliteit en puurheid altijd voorop staan. Alle tapenades worden kleinschalig en ambachtelijk geproduceerd. Hierbij worden eerlijke, biologische ingrediënten gebruikt. Ook zitten er in onze Italiaanse tapenades geen kunstmatige toevoegingen. We bereiden onze gerechten met liefde, en dat proef je! We doen er alles aan om te zorgen dat de traditionele receptuur niet verloren gaat. De bourgondische Italiaanse keuken verandert elk seizoen. Dat betekent dat ons aanbod ook regelmatig aangepast wordt. Bestel dus regelmatig online bij DiGusti, en maak kennis met alle facetten van de Italiaanse keuken!

Bekroonde Italiaanse lekkernijen

Bij DiGusti kun je, naast heerlijke Italiaanse tapenades, ook andere lekkernijen kopen. Zo kun je bij ons ook terecht voor onder andere pasta’s, olijfolie, kruiden, sauzen en zoetwaren. Ook voor de lekkerste likeuren ben je aan het juiste adres. Onze Limoncello, Limonciòccolat en Mandarinello zijn allen bekroond door de World Spirits Award. Bij DiGusti bestel je eenvoudig online de lekkerste Limoncello ter wereld! Die drink je natuurlijk wanneer je geniet van lekkere gerechten met onze tapenades.

Bestel Italiaanse tapenades eenvoudig online via de webshop

Onze tapanes bestel je eenvoudig in de online webshop, gewoon hier op de site. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de ingrediënten? Neem gerust contact op door te bellen naar 06-13297227 of door een mail te sturen naar info@digusti.nl. Bij DiGusti kun je terecht om de lekkerste Italiaanse tapenades te kopen!