• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Wat is een truffel?

Truffel producten uit Italië

De truffel, Italianen zijn er gek op. Maar niet alleen Italianen, ook wij Nederlanders houden van truffel producten. Maar wat is een truffel? Een truffel is een zwam, of een vrucht van schimmels, die diep onder de grond op de wortels van eiken, hazelaars en beuken groeit. De truffel is een zeldzaam lekkere delicatesse die zorgt voor de authentieke Italiaanse smaak in vele gerechten. DiGusti laat je kennis maken met het echte pure Italië door verschillende truffel producten aan te bieden in de webshop. Geniet jij binnenkort thuis van de truffel? Bestel onze producten eenvoudig online. Buon appetito!

Meer over de truffel

De truffel groeit dus diep onder de grond op wortels van eiken, hazelaars en beuken. Ze zijn niet te kweken, maar verspreiden zich op natuurlijke wijze door middel van sporen. Truffel heeft een scherpe geur. Deze geur trekt varkens en honden aan. Zij grafen de truffel op en zo kunnen de sporen van de truffel zich verder verspreiden. Daarom struinen truffelboeren met speciaal getrainde honden die ondergrondse truffels kunnen ruiken en opgraven tussen de bomen door. Het oogsten van truffel is niet gemakkelijk. Dit verklaart direct de prijs van de truffel.

De truffel producten van DiGusti

In de Italiaanse keuken zal de truffel niet snel ontbreken. Daarom bieden wij In onze webshop een ruim aanbod truffel producten aan, zoals:

  • Truffeltapenade
  • Truffelhoning
  • Truffelzout
  • Olijfolie met zwarte truffel
  • Olijfolie met witte truffel
  • Witte truffel crème

Unieke truffel van Vincenzo

De smaak van de truffel is uniek en ongeëvenaard. Daarom willen wij je alleen de beste kwaliteit truffel producten aanbieden. De truffel producten uit onze webshop zijn van Vincenzo. De truffels die gebruikt worden in deze producten groeien in Molise. Dit is een goed bewaard truffelgebied gelegen tussen Rome en Napels, waar truffelboeren iedere dag op zoek gaan naar deze delicatesse. In de truffel producten van Vincenzo worden pure truffels verwerkt. Hierdoor behoudt de truffel zijn unieke smaakpalet en aroma’s.

Truffel online bestellen

Ben jij ook een liefhebber van de Italiaanse keuken? En wil je ook de lekkerste gerechten maken met de unieke smaak van truffel? Bestel onze truffel producten gemakkelijk via de webshop. Vanaf € 49,- zal je bestelling gratis worden bezorgd binnen Nederland. Heb je vragen of wil je meer weten over onze truffel producten en andere Italiaanse delicatessen uit onze webshop? Bel gerust naar 06-13297227 of stuur ons een mailtje via info@digusti.nl.