• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Italiaanse gerechten

DiGusti: voor liefhebbers van Italiaanse gerechten

Voor de echte liefhebbers van Italiaanse gerechten is de webshop van DiGusti de place to be. Wij specialiseren ons in Zuid-Italiaanse specialiteiten en delicatessen en selecteren deze zorgvuldig op smaak en kwaliteit. Geniet van de heerlijkste antipasti, eerlijke olijfolie, pasta’s, balsamico’s en verscheidene Italiaanse dranken uit dit prachtige land. Verwen de Bourgondiër in jezelf en ontdek in de webshop van DiGusti échte Italiaanse gerechten die je nog niet kende.

Chocolademousse met Limoncello

IMG_6377

Limoncello tiramisu

Limoncello-tiramisu-DiGusti-Delicatessen

Zomerse salade met balsamico

Pasta met truffel

Pasta-met-truffel-DiGusti-Delicatessen

Panna cotta met limoncello

Limoncello-panna-cotta-DiGusti-Delicatessen

Saffraan risotto

Risotto Carnaroli DiGusti Delicatessen

Italiaanse ambacht van kwaliteit

Het Italiaanse woord ‘gusto’ betekent ‘smaak’ en die vind je in al onze Italiaanse gerechten terug. Onze producten worden gerijpt in de rijke zon en de frisse lucht van het Italiaanse platteland. Vervolgens worden deze kleinschalig en ambachtelijk verwerkt tot traditionele streekproducten van hoge kwaliteit. Dat proef je gegarandeerd!

De smaak van onze échte Italiaanse gerechten

In de DiGusti webshop vind je de juiste ingrediënten om de smaak van echte Italiaanse gerechten te ervaren. Bij DiGusti vind je verschillende pakketten, cadeaus en geschenksets met specifieke producten of streken als thema. Bovendien vind je bij ons ook diverse recepten waarmee je thuis de heerlijkste Zuid-Italiaanse gerechten kunt bereiden. Zo ervaar je keer op keer de traditionele, eerlijke en ambachtelijke smaken uit deze prachtige streek.

Geniet ook thuis van het ‘Bella Italia’

Ook na je vakantie kun je thuis blijven genieten van de smaak van het ‘Bella Italia’. Kies voor de bekende en heerlijke Italiaanse gerechten als pasta of risotto, en sluit je maaltijd af met één van onze bekroonde likeuren. Je vindt bij DiGusti de volgende producten voor de lekkerste Italiaanse gerechten:

  • Pasta’s en risotto’s
  • Balsamico’s
  • Tapenades en pastasauzen
  • Olijfolie en kruiden
  • Antipasti
  • Italiaanse wijnen en likeuren
  • Zoetwaren

Daarom ga je voor de Italiaanse gerechten van DiGusti

Kies je voor de Italiaanse gerechten van DiGusti, dan kies je voor eerlijke en pure ambachtsproducten. Al meer dan 10 jaar selecteren wij al onze producten zorgvuldig op smaak en kwaliteit, met veel respect voor de Italiaanse gastronomische tradities. Daarom proef je in al onze Italiaanse gerechten de smaak van het ambachtelijke Italië terug. Bovendien zijn al onze producten biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Dankzij ons wisselende assortiment aan seizoensproducten kun je als liefhebber steeds opnieuw kennis blijven maken met heerlijke streekproducten uit Italië.

Bestel je favoriete Italiaanse gerechten in de webshop

Geniet je ook graag van heerlijke Italiaanse gerechten en specialiteiten? Bezoek dan snel de DiGusti webshop en kies je favoriete producten uit. Bij ons vind je vele Italiaanse streekproducten, van zoetwaren tot pasta’s en likeuren. Heb je vragen over ons assortiment? We horen het graag, zodat we aan je wensen tegemoet kunnen komen. Bel naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.