• 14 jaar ervaring
  • gratis verzending vanaf € 49,- (NL)
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (di-do)

Verse truffel bestellen

Verse truffel bestellen bij DiGusti

Verse truffel bestellen doe je eenvoudig en snel via de webshop van DiGusti. Verse truffel kom je veel tegen in de meest uiteenlopende Italiaanse gerechten en producten tegen. Denk maar aan olijfolie met truffel of truffel tapenade. Italianen zijn er dan ook gek op! Ben jij ook gek op verse truffel? Bestel deze overheerlijke delicatesse dan snel via onze webshop of lees snel verder om er meer over te weten te komen.

Verse truffel: wat is het?

De truffel is in feite een zwam. Dat betekent in feite een vrucht van schimmels. De truffel groeit dan ook diep onder de grond aan de wortels van eikenbomen, beukenbomen en de hazelaar. Omdat de verse truffel zich verspreid door middel van sporen, kun je ze niet zelf kweken. Varkens en honden worden gebruikt om verse truffel op te sporen aan de hand van de sterke geur. Het is duidelijk dat het vinden van verse truffels geen eenvoudige klus is. Hierdoor is de verse truffel altijd relatief hoog qua prijs. Maar dan heb je ook wat!

Geur en smaak van verse truffel

Het mooie van verse truffel is dat de smaak zich lastig laat omschrijven. Dit komt doordat de smaak erg sterk afhankelijk is van het stadium van leven van de truffel. Met elk stadium komen er namelijk nieuwe smaak- en geurmoleculen vrij. Verse truffel bereid je eenvoudig met wat boter en knoflook om voor een heerlijke, vlezige en romige smaak te zorgen. De smaak van verse truffel is ongeëvenaard en uniek. Je moet het proeven om te geloven! We beloven je alvast dat je er absoluut geen spijt van zult krijgen.

De voordelen van DiGusti

Voor de lekkerste en onbewerkte verse truffel, bezoek je de webshop van DiGusti. Je vind bij ons diverse soorten verse truffel en andere soorten truffelproducten zoals olijfolies, truffelzout, tapenades, truffelhoning, witte truffel crème en nog veel meer. Bestel je verse truffel bij ons en je bent zeker van het volgende:

  • Ruim 11 jaar ervaring
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (ma-vr)
  • Gratis verzending vanaf € 49,- (NL)

Meer weten over verse truffel?

Wil je meer weten over verse truffel? Of heb je een vraag over één van onze heerlijke andere producten? Bel ons gerust via 06-13297227, stuur een e-mail naar info@digusti.nl of vul ons contactformulier in.